21. kolo
23.01.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Juventus FC 0:0

Na stadionu Luigi Ferraris diváci branku neviděli, šlágr kola mezi Sampdorií Janov a Juventusem Turín skončil 0:0. Oba týmy tak ztratily v boji o evropské poháry.

Juventus měl v prvním poločase více ze hry, ovšem stejně jako Sampdorii se mu vstřelit gól nepodařilo. Rána Pepeho šla hodně nad a centr tentýž hráče jen tak prosvištel pokutovým územím Dorie. Asi největší příležitost prvního poločasu měl s maskou hrající Brazilec Amauri. Vytáhlý útočník se pověsil do vzduchu a jeho hlavičku lapil brankář Curci. Bohužel pro oko diváka to bylo po hříchu vše, co se v prvním poločase odehrálo.

Ani druhá půle nepřinesla více, největší šanci zápasu měl Giampaolo Pazzini. Kanonýr Sampdorie se ocitl před Buffonem úplně sám, ale stoprocentní šanci trestuhodně zazdil. Takovéhle šance se zkrátka dávat musejí. Na druhé straně zamířil hodně nepřesně Sissoko a před Aquilanim zasáhl na poslední chvíli domácí obránce. Vzápětí bylo pořádně horko před brankou Staré dámy, k přímému zakončení ale nedošlo, takže výsledek 0:0 přetrvával.

V závěru zápasu byl lepší Juventus, Del Piera ale vychytal Curci. Del Piero měl ještě jednu šanci, ale také v ní pohořel, a když nedal ani Martinez, skončilo utkání 0:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

juventus snad střelí gol x) potřebuju to :D

Reagovat
Airus

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Další bída. A ještě se na to nedalo dívat. Porazili jsme vůbec letos někoho z té střední vrstvy ??? UDINE, OBĚ GENOVY , NEAPOL , PARMA , PALERMO ??? To jsou podle mě strašně důležité body s těmato týmama. BuĎ to nejsou hráči hodni JUVE nebo trenér který neumí s těmato hráčema pracovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele