15. kolo
03.12.2010 20:45 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Inter Milán 3:1

Lazio se minimálně do zítřka dotáhlo na AC Milán. Biancocelesti v krásném utkání přehráli mistrovský Inter 3:1 a vítězství slaví naprosto zaslouženě. Svěřencům trenéra Beníteze se začíná obhajoba dost výrazně vzdalovat.

Domácí borci se mistrovského Interu v žádném případě nezalekli a defenzíva Nerazzurri se musela hodně činit. První vážnější moment vymyslel Zarate pro Hernanese, ten ale promáchl a Dias následně napálil míč do hrudníku obránce Lucia. Na druhé straně se natlačil k hlavičce Muntari, pro Inter z toho vznikl jenom rohový kop. Další velmi důrazné varování vyslal na branku Interu Floccari, Castellazzi jeho střelu vytáhl, dorazit ještě mohl Mauri, ale toho včas zablokoval Zanetti.

Úvodní branka tohoto šlágru padla po rohovém kopu, po hlavičce a rychlé teči Castellazzi skvěle zasáhl, bohužel jeho spoluhráči mu příliš nepomohli a míč od prsou Biavy skončil v síti - 1:0 pro Lazio. Inter na inkasovanou branku zareagoval tvrdým přímým kopem Sneijdera, který Muslera vyrazil. Z dorážky pak minul Panděv. Poslední slovo měl v prvním poločase Inter, respektive střídající Motta, Muslera ale opět zasáhl.

I ve druhé půli byl k vidění atraktivní fotbal plný šancí. Zejména Lazio si s posledními mistry pohrávalo, samozřejmě v pozitivním smyslu slova. V 52. minutě se Olympijský stadion znovu zaradoval, Zarate v žádném případě nebyl v ofsajdu a lehkým oblouček přehodil padajícího Castellazziho - 2:0 pro Lazio. Hosté byli jako opaření a na jejich branku se valil jeden útok za druhým. Castellazzi zabránil další brance rychlým výběhem a zmařil šanci i Maurimu.

Až do 74. minuty toho Inter moc nepředvedl, jenže kontaktní branka, o kterou se postaral Goran Panděv, mu vlila novou krev do žil. Makedonský fotbalista propálil Musleru nadvakrát, poprvé byla jeho střela zablokována domácím obráncem. Po brance na 2:1 z pohledu domácích vycítil Inter šanci na vyrovnání. Wesley Sneijder hned dvakrát velice nebezpečně zahrozil a pět minut před koncem spálil další velkou šanci Interu Panděv. Lazio se v tuto chvíli bránilo, ale poté, co předvedlo jeden brejk, tak si vypracovalo standardní situaci z velmi dobré vzdálenosti. Z přímého kopu pak Hernanes zvýšil na 3:1 a pečetil vítězství Lazia. Interu se ještě mohlo podařit snížit, ale Sneijdera zastavilo břevno.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (14)

Přidat komentář
cresposuper

0-2

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

3 3

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA INTER LAZIE?NO GRAZIE!!! FORZA AS ROMA!!!DAJE AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA INTER LAZIE?NO GRAZIE!!! FORZA AS ROMA!!!DAJE AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA ROMA, VAFFANCULO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ORA E PER SEMPRE NERAZZURRI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pisu to furt do kola Benitez ven!!!!!!! strasne mi pripomina jarolima ve slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku...potřebujeme někoho kdo nás pošle na vrchol...

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooran

Reagovat
smazaný uživatel

Castellazzi,Muntari,Pandev nemaj v Interu co dělat ty by seděly i v Ústí

Reagovat
smazaný uživatel

PARADA FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Benitez, už je čas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele