19. kolo
09.01.2011 15:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Parma FC - Cagliari Calcio 1:2

Důležité tři body veze z venku Cagliari. To hrálo na půdě Parmy a zvítězilo 2:1. Domácí Gialloblu tak nenavázali na čtvrteční destrukci Juventusu, ačkoliv se znovu trefil Giovinco. Už v prvním poločase totiž dvakrát skóroval Robert Acquafresca.

Cagliari zlomilo odpor Parmy ve 22. minutě, domácí obrana odvrátila míč jen k volnému Acquafrescovi, který z hranice pokutového území neomylně vypálil k tyči - 1:0 pro hostující Cagliari. O deset minut později se mladý Robert Acquafresca prosadil ještě jednou, dobrý centr mu naservíroval Cossu, přičemž Acquafresca parádně zpracoval a opět neomylně mířil na vzdálenější tyč - 2:0 pro Cagliari.

Parma pak zvýšila obrátky a výsledkem byl dobrý zákrok Agazziho proti Giovincovi. Brankář sardinského celku se vytáhl ještě jednou, a to když v samostatném průniku vychytal Zaccarda.

Po změně stran mohli hosté zvýšit, Contiho standardku bravurně zneškodnil Mirante. Parma se ale přeci jenom dostala zpět do zápasu, už třetí branku během dvou zápasů vsítil talentovaný Sebastian Giovinco. Mladý Ital doslova prokličkoval obranou a zavěsil - 2:1. Hosté se pak museli bránit a zvládli to. Crespo ani Palladino nebyli úspěšní.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele