18. kolo
06.01.2011 20:45 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Inter zvládl test s Neapolí, Leonardo slaví první výhru

Thiago Motta připravil pro Leonarda skvělou premiéru na lavičce Interu Milán. Obhájce titulu zvítězil v klíčovém duelu s Neapolí a právě bývalý záložník Janova byl ústřední postavou zápasu, když vstřelil dva góly. Třetí přidal Cambiasso a Nerazzurri vyhráli 3:1.

Utkání na San Siru začalo ve velkém stylu, už ve třetí minutě si mohli domácí tifosi poprvé zakřičet "gól". Skvělou akci vymysleli Panděv s Thiagem Mottou, který ji uzavřel skvělým volejem, proti kterému neměl De Sanctis šanci. Během další patnácti minut padly hned tři žluté karty, vysloužili si je Chivu, Aronica a Javier Zanetti. Pak už ale zase padl gól. Běžela 25. minuta, Lavezzi kopal rohový kop, na ten si naběhl Pazienza a přesnou hlavou vyrovnal. Inter nezvládl bránění.

Za pár minut už mohla Neapol vést, Cavani vyslal Maggia, ale pravý záložník hostů branku v dobré pozici netrefil. Inter okamžitě odpověděl, Chivu poslal do vápna nebezpečný centr, Milito se dostal před svého strážce, ale v těžké pozici minul. Nerazzurri se však dočkali druhé branky už po třech minutách. Maicon zprava skvěle odcentroval, Esteban Cambiasso podobně dobře načasoval svůj náběh a hlavičkou vrátil domácím vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

Hned po přestávce měla Neapol šanci na vyrovnání, Lavezziho pas našel Cavaniho, ten přistrčil Hamšíkovi, slovenský záložník ale pod tlakem Cambiassa netrefil. V 55. minutě přišlo přesně to, co potřeboval Inter - pojišťující gól. Panděvův rohový kop našel hlavičku Thiaga Motty a ten se do míče opřel takovou silou, že mohl slavit druhý gól. Čtvrthodiny před koncem mohl ze stejné situace akorát na druhé straně hřiště odpovědět Maggio, ale ten Lavezziho roh poslal hlavou vedle brány. V závěrečných minutách si již Inter vítězství pohlídal a dotáhl se na sedmé Udinese, přičemž má stále dva zápasy k dobru.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (10)

Přidat komentář
Tomtaf

4:1

Reagovat
Ranoth

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Nerazzurri rozbiju tie neapolské hovná

Reagovat
smazaný uživatel

prosimta to bola nahoda v neapole inter rozprasime a budete takto kukat

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER !

Reagovat
smetos

Lonardo bude chtit vyhrat, ale budou to mit tezke. dost hracu interu chybi, od castellazziho nevim co cekat... Cavani bude urcite zlobit, stejne tak Millito na druhe strane. Ale nejvic budou chybet interu goly Eto´oa

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si este na Hamšíka ... toho nebude vidieť cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Interisti jak se vám líbí Leotardo?

Reagovat
smazaný uživatel

No prosim první zápas bez toho nesimpatického buřtíka Blbineze a hned to bylo znát

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera, s AC to vyzerá dobre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele