38. kolo
22.05.2011 18:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - Calcio Catania 3:1

Sezonu, ve které padla jeho vláda, zakončil Inter Milán vítězně. Nerazzurri neměli s Catanií výraznější problémy a výsledek 3:1 je naprosto zasloužený. Inter už se tak může plně koncentrovat jen a jen na finále Italského poháru.

Inter nasměroval k hladkému vítězství Giampaolo Pazzini už po čtvrthodině hry, kdy si na hranici pokutového území poradil s tutovkou - 1:0 pro Inter Milán. Nerazzurri měli i další šance, například Eto'o po přihrávce Nagatoma selhal.

Pojišťovací branku se podařilo vstřelit až po změně stran.a nebyl to nikdo jiný, než kanonýr Pazzini, tentokrát měl úlohu snažší, když do prázdné branky uklízel přihrávku kolegy Diega Milita, který po přestávce vystřídal Kamerunce Eto'a - 2:0 pro Inter Milán. Catania moc šancí neměla, tu nejvážnější si vypracoval Bergessio ale dobře zasáhl Castellazzi.

V 63. minutě už to bylo o tři branky, Nagatomo s mírného úhlu zavěsil pod břevno - 3:0 pro Inter Milán! Za další tři minuty se podařilo Catanii sníit, povedený pas za obranu si zpracoval Ledesma a dobrým zakončením dal na 3:1. Více už ale Catania a vlastně ani Inter nestihli. Nerazzurri se tedy naladili před finálovým zápasem Coppa Italia vítězně.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele