5. kolo
26.09.2010 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Città di Palermo - US Lecce 2:2

Sicilské Palermo doma nenavázalo na výhru z Turína a dnes pouze remizovalo před zraky domácích fanoušků 2:2 s Lecce. Palermo se přitom na konečnou remízu hodně nadřelo, ještě v nastaveném čase prohrávalo, ale konečný bod zařídil Maccarone.

Palermo nezačalo utkání s Lecce příliš šťastně a poměrně brzy doma prohrávalo. Defenzíva domácích nedokázala pořádně odkopnout míč do bezpečí, k odraženému balonu přiběhl Giacomazzi a s pomocí tyče překonal Sirigua - 1:0 pro Lecce. Vyrovnání bylo několikrát velmi blízko, Liverani kroutil svůj volný přímý kop do levého horního rohu, jenže díky teči skončil míč těsně nad a tudíž se kopal rohový kop. Z něho následně dobře hlavičkoval Muňoz a brankář Lecce předvedl perfektní zákrok.

Ještě před koncem prvního poločasu Pastore vymyslel krásnou přihrávku směrem na Pinillu, ten následně postupoval na brankáře a mohl si vybrat, buď zakončí sám, nebo přihraje do prázdné branky lépe postavenému spoluhráči. Pinilla zvolil tu první variantu, a to se ukázalo jako špatná volba. Palermo mělo o přestávce o čem přemýšlet, po prvních pětačtyřiceti minutách prohrávalo 0:1.

Na začátku druhého poločasu se doslova roztrhl pytel s góly. Ve 46. minutě odcentroval Olivera a Corvia hlavou dopravil míč do sítě - 2:0 pro Lecce. Palermo potřebovalo co nejrychleji snížit, a to se povedlo. Iličič nejprve na Rosatiho nevyzrál, ale dorážející Pinilla už dopravil míč za záda brankáře Lecce - 2:1. Zanedlouho mohlo Palermo vyrovnat, v obrovské tutovce se ocitl Hernandez a minul. Brankou neskončila ani střela Balzarettiho, po které se sice síť rozvlnila, jenže byla to ta boční. Na vyrovnání si museli domácí fanoušci počkat až na samotný konec, v nastaveném čase vystřelil Pastore a brankář Rosati míč vyrazil před dorážejícího Massima Maccaroneho - 2:2. Palermo si za svojí snahu vyrovnání zasloužilo, ovšem konečná remíza je pro něj i tak neúspěchem.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele