21. kolo
22.01.2011 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Brescia Calcio 1:0

Velké problémy mělo Palermo s Brescií. Domácí nakonec zvítězili, ale rozhodující trefu vsítil až čtyři minuty před koncem obránce Cesare Bovo. Brescia tak nadále zůstává v nejvyšším stupni sestupového ohrožení, Palermo se přiblížilo vysněným pohárům.

Brankář Brescie Arcari měl jako první co dočinění s gólovou šancí, nicméně Javier Pastore na něho nevyzrál. Náhradní brankář hostí se tváří v tvář Pastoremu objevil ještě jednou, tentokrát Argentinec hlavičkoval a Arcari se vytáhl fantastickým zákrokem. Palermo bylo aktivnější a brzy chtělo pokutový kop po faulu na Pastoreho, rozhodčí ale ukázal, aby se hrálo dál - žádná penalta se tedy nezahrávala.

A Arcari se nadále předváděl při svých výkonech, Miccoliho pokus opět skvěle zlikvidoval a měl největší zásluhu na tom, že skóre bylo dlouho 0:0. Samozřejmě při hostech stálo i štěstí, hlavně v závěru prvního poločasu, kdy Ezequiel Muňoz orazítkoval brankovou konstrukci.

Salvatore Sirigu musel výrazněji zasahovat až po změně stran, situaci zvládl na jedničku, po Lanzafameho střele se síť nerozvlnila. A stejně jako v první půli při Arcarim, stálo i při Siriguovi velké štěstí - břevno nastřelil Andrea Caracciolo. Pak už zase začalo úřadovat Palermo a výtečný Arcari. Ten si poradil jak s Migliacciem, tak i s pokusem Muňoze. Převaha Sicilanů byla drtivá a prakticky bylo jen otázkou času, kdy padne úvodní branka zápasu. Ta nakonec skutečně padla, ale až čtyři minuty před koncem. Paradoxně při tom selhal jinak vynikající Arcari, přímý kop Bova mu skončil v síti - 1:0. Palermo už nejtěsnější výhru udrželo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Slejdy

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele