18. kolo
06.01.2011 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - AC Milán 0:1

Až branka Rodneyho Strassera znamenala přísun důležitých tří bodů pro AC Milán ze hřiště Cagliari. Ve vyrovnaném utkání diváci příliš šancí neviděli. Premiéru si odbyl Antonio Cassano.

Milán začal na horké sardinské půdě aktivněji, do první větší šance se dostal Robinho, chyběla mu však přesnost. Cagliari se ale rozhodně nenechalo zahanbit, Andrea Lazzari to zkoušel hned dvakrát a velkou porci štěstí měli Milánští po zakončení Caniniho, ten orazítkoval tyč.

I druhý poločas zahájil o něco lépe Milán. Pato se ocitl sám před brankářem, ale bohužel pro hosty celou šanci zazdil. Ještě v lepší pozici byl na druhé straně Nené, brankář Abbiati vyrobil obrovskou hrubku, Nené jeho chybný výkop zachytil a postupoval sám na branku, Abbiati ale celou záležitost odčinil.

Vyrovnané utkání pokračovalo příležitostí Robinha, ten si ale příliš předkopl míč. Horko bylo i před milánskou branku, v závaru se ale nenašel nikdo z domácích, kdo by dopravil míč do sítě. Utkání pomalu směřovalo k bezbrankové remíze, když v tu se pro Milán zrodil nový hrdina jménem Rodney Strasser. Parádní akci Robinha s Cassanem zakončil neomylně a poslal AC do důležitého vedení 1:0. Cagliari se z tohoto úderu nevzpamatovalo, Milán po zbytek utkání v poklidu hru kontroloval.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 Milan

Reagovat
cresposuper

2-0

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Ac uz od 6 rokov ale dneska si myslim ze prehraju vela hracov zranenych..

Reagovat
smazaný uživatel

ofic. sestava:AC MILAN:Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Merkel; Pato, Robinho

rád bych tam viděl Strassera... a myslim,že si dneska aji zahraje Jankula když polovina mančaftu pochcípala

Reagovat
-Pato-

co je s Ibrou ?

Reagovat
smazaný uživatel

zlute karty diskvalifikovan

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kokos ty se směješ a on dal jedinej gol zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale von se smal ze Jankulovskemu ne Starsserovi..

Reagovat
smazaný uživatel

možna bych mohl přemyšlet a pak něco psát ja vím... hold už to smazat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

věřim v Strassera doufam,že začne dostávat více šanci jako Boateng.mladá krev je potreba..jinak

Robinho a Pato rozhodně rozdělit od sebe týmová spolupráce byla na bodu mrazu z jejich strany...tam musí být prostě Ibra nebo Cassano...

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc mě štve že allegri víc nenasazuje ameliu.ale dobre kluci i 1:0 je dobrý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele