31. kolo
02.04.2011 18:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Brescia Calcio - Bologna FC 3:1

Důležitý krok na cestě za záchranou učinila Brescia, která doma přehrála nevyzpytatelnou Boloňu 3:1. Domácí měli famózní vstup do utkání a během osmi minut rozhodli o třech bodech.

Na centr Zambelliho si v pohodě naběhl nehlídaný Hetemaj a hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Brescii. Obrana Boloni byla nedůrazná i po dalších čtyřech minutách, Brescia udeřila znovu ze vzduchu, tentokrát se dostal k hlavičce Zoboli a tak trochu překvapil brankáře Viviana - 2:0 pro Brescii. Po půlhodině hry vykřesal naději na bodový zisk letošní ostrostřelec Marco Di Vaio. S obranou domácích si udělal co chtěl a pak i s trochou štěstí překonal brankáře Arcariho - 2:1. Do konce prvního poločasu se skóre nezměnilo, nicméně Boloňa měla ve druhém poločase stále o co hrát.

Definitivní konec nadějí udělala 66. minuta. Caracciolo byl uvnitř pokutového území faulován a sám pak proměnil nařízenou penaltu a definitivně stvrdil důležité vítězství domácího týmu nad Boloňou 3:1. Boloňa už se na žádný odpor nezmohla a Brescia si vedení pohlídala. Domácí se tak alespoň do neděle posunuli na nesestupové pozice.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jak muže byt kurs na brescia mensi,gdyž bologna hraje venku prve dobře.tip 02.

Reagovat
pavel.fotbal

Může, protože zřejmě si sázkovky, asi na základě sázek a toho, že Brescia už musí vyhrát, no uvidíme.... !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele