30. kolo
20.03.2011 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Bologna FC - Janov CFC 1:1

Nepříliš záživné utkání bylo k vidění v Boloni. Diváci sice viděli dvě branky, po jedné na obou stranách, ale to je tak všechno s čím mohli být spokojeni. Boloňa vedla díky Di Vaiovi, remízu zařídil Dainelli.

Grifové měli první šanci zápasu, ale tu jí vnutili svojí chybou domácí borci. Špatnou rozehrávku musel řešit Viviano a kličkou soupeři notně napnul domácím nervy. Diváci se dočkali první branky ve 28. minutě a nemohl jí vstřelit nikdo jiný než nestárnoucí Marco Di Vaio. Precizní pas za obranu si šikovně pokryl tělem, ustál souboj s Morettim a z úhlu prostřelil Eduarda - 1:0 pro Boloňu.

Vyrovnání přišlo na řadu ještě v první polovině, velmi dobře zahranou standardní situaci hlavičkoval Dainelli, ale brankář Viviano předvedl dobrý zákrok, bohužel pro domácí Dainelli vzápětí dorážel a to už nemohl Viviano nic dělat - 1:1.

Druhý poločas se změnil v nudu, za zmínku stojí akorát tak pokus Ramireze, který pořádně vystrašil Eduarda. Janov ani Boloňa už branku nevstřelili a oba si připisují bod za spravedlivou remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele