18. kolo
06.01.2011 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - ACF Fiorentina 1:1

První zápas Bologně pod novým vlastníkem, který ji zachránil od bankrotu, vyšel tak napůl. Rossoblu již pod křídly kávového magnáta Massima Zanettiho remizovali s Fiorentinou 1:1. Na gól Di Vaia z páté minuty po změně stran odpovídal Santana.

Bologna dnes asi nemohla začít lépe. V páté minutě využil hodně špatného bránění soupeře Marco Di Vaio a po Casariniho centru hlavou úplně volný pohodlně zakončoval. V útoku Violy byl schopen hrozit jen mladý Khouma Babacar, jenž donutil Viviana k prvnímu většímu zákroku. Ještě do přestávky musel dlouholetý fanoušek Fiorentiny v brance Bologně zastavit pokus De Silvestriho.

Ještě blíže byl Babacar brance ve druhé půli, to jeho parádní volej olízl tyč. Na druhé straně opět hrozil Di Vaio, nejprve střílel a pak do nebezpečné pozice vysílal Gimeneze, ale ten ze situace nic nevytěžil. Když musel v 66. minutě opustit hřiště Marchionni, byl očividně s volbou kouče Mihajloviče nespokojen, což na atmosféře v táboře hostí nepřidalo. Včera totiž šokoval Adrian Mutu, když bez svolení opustil trénink a čeká ho trest. Střídání se ale nakonec Fialkám více než vyplatilo. Na hřiště se totiž dostala Santana a po pár vteřinách vyrovnal, když na zadní tyči doklepával míč po Babacarově střele.

Skóre mohl zcela otočit Alberto Gilardino, kterému připravil skvělou pozici svým centrem Santana, jenže zkušený útočník hlavou trefil jen břevno. Také Adem Ljajič mohl vstřelit rozhodující gól, ale branku netrefil a Fiorentina si z Bologně odváží bod.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele