1. kolo
28.08.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Řím - AC Cesena 0:0

Hned na úvod soutěže klopýtl loňský vicemistr AS Řím. Vlci doma nedokázali porazit nováčka z Ceseny a po bezbrankové remíze si připisují pouze bod. Řím měl více ze hry, jenže svojí převahu nedokázal korunovat vítěznou brankou.

Od začátku utkání se více do zakončení tlačil domácí AS Řím. Svojí první šanci si vypracoval z pravé strany, centr Perrotty hosté odvrátili jen k dobíhajícímu Menezovi, který z velmi dobré pozice netrefil branku. O chvíli později se do dlouhého nákopu hlavou položil Vučinič, jenže také jemu chyběla větší přesnost. Giallorossi se také dožadovali odpískání pokutového kopu, norský zadák Riise byl sice faulován, ale rozhodčí jasně ukázal, že má hra pokračovat. Cesena nebyla směrem dopředu tolik nebezpečná, přesto mohla jít do vedení. Nagatomo dostal dobrou přihrávku a střelou na zadní tyč minul domácí svatyni. Poslední šanci prvního poločasu měl Daniele De Rossi, z otočky vypálil přesně, jenže brankář Ceseny a někdejší opora právě AS Řím Antonioli skvěle zasáhl. První pětačtyřicetiminutovka tedy skončila remízou 0:0.

Také druhý poločas zahájil lépe AS Řím. Vlci měli daleko více ze hry, avšak svojí převahu nedokázali gólově zužitkovat. Sám před brankou Ceseny se ocitl stoper Mexes, jenže Antonioli byl dobře postaven. Na druhé straně hrozil úder z kopačky Schelotta, ofenzivní hráč hostí si udělal prostor ke střelbě, ale bohužel pro hosty přestřelil. Diváci se na Olympijském stadionu rozhodně nenudili, ovšem k dokonalosti chyběla vstřelená branka. K oslavě bylo blízko po zakončení Meneze, Antonioli ale znovu stál kde měl. Vůbec nejblíže měl k vedoucí trefě Mirko Vučinič, vytáhlému útočníkovi se naskytla možnost zakončovat do prázdné branky, jenže opět jako v předešlých případech zasáhl pohotový Antonioli.

Římský nápor sílil, ze střední vzdálenosti napřáhl kapitán Francesco Totti a Antonioli, i když na dvakrát, znovu dobře zasáhl. Nakonec to mohli být hosté, kteří si odvezou všechny tři body. Útočník Bogdani překonal vyběhnutého Sergia ale branku míč netrefil. Poslední slovo měl Matteo Brighi, po jeho akci také nepadla branka, takže hned na úvod ligy se zrodilo překvapení - AS Řím remizoval s Cesenou 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

urcte ste uz niekto boli na zapase v rime ...daju sa kupit listky v den zapasu na stadione??? diky moc za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna 1... tak Rimania ukazte co najlepsi futbal nech sa fanusikovia bavia dnes ... PER SEMPRE ROMA MIO !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no debili debili !!!!!!!!!!!!!!!! co viac dodat k tomuto vysledku... nejdem sa radsej vyjadrovat... sklamanie takto to asi nebude stacit ani na prvu stvorku... zase ako kazdy rok hned strata bodov..a s takymi srackami ktory su po 20 rokoch v 1. lige... HAMBA ! Mali by sa zamysliet nad sebou..aj trener dal neskutocne striedania..Menez dole..taka kravina ze az

Reagovat
smazaný uživatel

Menez v tom zapase nic nehral a De Rossi tak isto, neviem co s nim je, ale minimalne je z formy, hadam to bude lepsie...ale inac sa snazili ...ved mali aj sance a cessena asi 2x pohrozila z protiutoku...smola, ze rimania nedali gol...a tusim, ze aj chlapci z curva sud protestovali v prvom polcase...

Reagovat
smazaný uživatel

A to řikal kámoš že nám letos vyfouknete titul...FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime ..... To sa ukaze dalsie kolo v Cagliary..ak ani tam nevyhrame... zase budeme musiet dotahovat... ale este sa neraduj..hrate v pondelok v Boloni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele