15. kolo
04.12.2010 20:45 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

AC Milán - Brescia Calcio 3:0

AC Milán nedovolil žádné překvapení a Brescii v pohodě porazil 3:0. Rossoneri rozhodli o zisku tří bodů už v prvním poločase, kdy se postupně trefili Boateng, Robinho a Ibrahimovič.

Stačila chvilka a Milán vedl 1:0, Ibrahimovič si narazil s Ambrosinim a pak poslal před branku přesnou přihrávku na Boatenga, jenž vstřelil úvodní branku utkání. Brzy na to se do dobré příležitosti dostal navrátilec do sestavy Pirlo, bohužel pro domácí ale v rozhodující chvíli podklouzl. Brescia se dostávala do blízkosti Abbiatiho jen zřídka, nejdůležitějším momentem před milánskou brankou bylo přidržení Caracciola Nestou, rozhodčí však tento přestupek neviděl a penalta se nepískala. V 17. minutě si vypracovala Brescia asi svojí největší šanci, polonůžky Caracciola vychytal Abbiati.

Pak přišla velká chvíle Brazilce Robinha, bývalý hráč Realu Madrid či Manchesteru City nejprve trefil boční síť, ale poté využil velkého zaváhání v hostující rozehrávce a v poklidu vstřelil druhou branku zápasu - 2:0 pro AC Milán. Netrvalo dlouho a AC už vedlo 3:0, Ibrahimovič totiž z kroku vypálil nechytatelnou dělovku. Ještě v průběhu prvního dějství měli Rossoneri několik zajímavých příležitostí, Boateng šel na Sereniho úplně sám, ale nedal. Pirlův přímý kop byl zase vyražen.

Druhý poločas už toho tolik nenabídl, Milán si víceméně hlídal pohodlný náskok, a co se týče Brescie, tak ta směrem dopředu nebezpečná nebyla. O další rozruch se tedy postaral Robinho, Abate mu poslal krásnou přihrávku, ale Brazilec hodně přestřelil. Zanedlouho se na hřiště podíval i Ronaldinho a ihned mohl vstřelit branku. Abate opět skvěle přihrál, ale Ronaldinho z voleje přestřelil. Do konce utkání se skóre 3:0 nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 AC

Reagovat
smazaný uživatel

4 1

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán 3 - 1 Brescia Calcio

Mohol by hrať aj Ronaldinho dúfam že ho dá do základu.

FORZA Miláno

Reagovat
smazaný uživatel

AC si tenhle zápas musí pohlídat bude to tak 3:0.

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng by mohol nastupit

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

hocijaká jednotka bude fajn, plus bude fajn ak bude AC hrať pekný futbal. už sa teším..

Reagovat
-Pato-

tady to musi být jasný bodový zisk a taky konecne nejaky vetsi vysledkový rozdíl ... 3:0

Reagovat
cresposuper

0-2

Reagovat
-Pato-

góóóóóóóóóóóóóóól

Reagovat
smazaný uživatel

no co toto si ukazuj tak mame

Reagovat
-Pato-

tak to tady asi pisu tem kteri nemaji on-line prenos ne ? ..... vzpamatuj se... nevim co bych to tu nedal kazdy nevi kde se da divat on-line

Reagovat
smazaný uživatel

jo ja narazim na to ze si vravel na Boatenga pokial si spominam toto ale dal gol.......no co kazdy ma svoj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

to zase ronaldinho nekraje tak proc si ho kupovali borce !! :)

Reagovat
smazaný uživatel

ACMILAN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele