10. kolo
28.10.2009 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Udinese Calcio - AS Řím 2:1

Dvěma přesnými zásahy se dnes večer zaskvěl Antonio Floro Flores, který tak Udinese zařídil zisk tří bodů. Na první branku sice stihl reagovat De Rossi, ale druhou si Flores schoval až na konec zápasu a rozhodl o výhře domácích. Obě mužstva navíc dohrávala o deseti.

Vše mohlo být jinak, kdyby v úvodu nepředvedl skvělý zákrok Samir Handanovič. Ten se vytáhl proti Brighimu, kterému míč namazal Vučinič. Udinese udeřilo hned z první vážnější šance, po dvaceti minutách nádhernou hlavičkou otevřel skóre po D'Agostinově trestňáku Floro Flores. Asamoah mohl o chvilku později zvýšit na 2:0, když šel sám na Doniho, ale hostující gólman ho zneškodnil.

Obrovskou šanci na vyrovnání měl Marco Motta, jenž si na zadní tyči sklepl centrovaný míč, ale dalším skvělým zásahem udržel Bianconeri ve vedení Handanovič. Římanům se ale nakonec přeci jen podařilo do poločasu vyrovnat. Juanovu hlavičku dokázal sice Handanovič vyrazit, ale pouze k nohám kapitána Rossiho, který přesnou ranou srovnal na 1:1.

Druhou půli zahájil nastřeleným břevnem Asamoah následován červenou kartou pro Rodriga Taddeie, jenž se až příliš hněval na pomezního sudího. To pro Vlky nebyla dobrá zpráva a rozhodit se je ještě více snažili dalekonosnými ranami Inler s Asamoahem. Jenže situace se nakonec začala komplikovat i pro domácí, kteří v 78. minutě přišli o vyloučeného Bastu. Jenže nakonec jim to zas tak nevadilo, protože šest minut před koncem vrátil Udinese vedení druhou brankou Floro Flores. Obrovskou šanci na vyrovnání měl z následného útoku Vučinič, jenže z malého vápna přestřelil. Přitom mu stačilo jen správně trefit branku, protože gólman Handanovič ležel.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
diastan

dekuji ti AS rim uz me prestalo kvuli tobe prohravat tak zacnu vsazet proti tobe dnes si me rozmnozil litrik ...jen tak dal .nemaji uz ani na prumerne tymy -.- myslel sem, ze se z toho vyhrabete

Reagovat
kopajda

bez Tottiho jsou jen poloviční, je to nejlepší hráč italské ligy a Itálie vůbec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele