7. kolo
04.10.2009 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

UC Sampdoria - Parma FC 1:1

Sampdoria Janov prováhala možnost dostat se zpět do čela italské ligy. V dnešním utkání pouze remizovala s Parmou 1:1, a to i přesto, že vedla zásluhou Pazziniho. Pro Parmu je bod úspěchem a v roli nováčka se jí zatím daří.

Ve 13. minutě se předvedl pohotovým zákrokem Mirante, jenž vyškrábl na rohový kop nepříjemnou Pazziniho hlavičku. O dvě minuty později se nebezpečně hlavičkovalo i u druhé branky, Zaccardo si zaběhl na zadní tyč a jeho hlavička kopírovala dráhu brankové čáry, avšak míč skončil mimo. Ve 23. minutě už byl už Pazziniho pokus hlavou úspěšný, Manniniho dlouhý centr usměrnil přesně k pravé tyčce, kam Mirante nedosáhl - 1:0. Parma s vyrovnáním příliš dlouho neotálela, ukázkovou kombinaci zakončil přesnou střelou z první Galloppa a bylo to 1:1.

Na začátku druhého poločasu se domácí Sampdoria dožadovala odpískání pokutového kopu. Pazziniho se v malém pokutovém území skácel, nicméně rozhodčí zůstal neoblomný. Z velké dálky zkoušel střelecké štěstí i Palombo, Mirante jeho pokus vytěsnil. Sampdoria byla lepší a měla více ze hry, hezkou přihrávku vymyslel v pokutovém území Padalino, který lehkým obloučkem přihrál Polimu, ten překonal Miranteho, ale brankáře Parmy nahradil na brankové čáře obránce Mariga. Remízový stav nezměnila ani střela Amorusa, proti které skvěle zasáhl Castellazzi.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

jasna remiza

Reagovat
smazaný uživatel

2-1(0-1,Pazzini,Cassano-Bojinov)

Reagovat
smazaný uživatel

23 minuta sampdoria vede 1:0 pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

30 minuta parma vyrovnala 1:1galloppa

Reagovat
smazaný uživatel

na žluté karty 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

POLOČAS 1 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

KONEC 1 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

tutovka to bola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele