6. kolo
26.09.2009 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Inter Milán 1:0

Poprvé v letošní sezoně padl obhájce prvenství - milánský Inter. Nerazzurri nestačili v Janově na Sampdorii, a té také přenechali minimálně do neděle první místo v lize. Interu se stala osudnou branka ze 72. minuty, to se totiž prosadil Pazzini.

Nerazzurri začali v Janově velmi dobře, od základu hrající mladíček Mario Balotelli hned dobrou ránou z 30 metrů prověřil brankáře Castellazziho. O chvíli později vytvořil velkou příležitost Esteban Cambiasso pro svého krajana Milita, znovu musel velmi dobře zasáhnout brankář Sampdorie. Tento souboj se pak ještě opakoval, Milito na Castellazziho nevyzrál ani podruhé. Až ve 38. minutě se domácí nadechli k nějakému výraznějšímu momentu, Cassano však místo toho, aby se pokusil zakončit, nasimuloval pád přes Lucia a byl za to odměněn žlutou kartou. První poločas byl spíše plný nepřesností a oba celky hrály hodně opatrně.

Ve druhém dějství nadále pokračovaly šance Interu, aktivní Milito se znovu dostával do šance, nicméně ho na poslední chvíli dobře ustřežila janovská obrana. V 55. minutě zneškodnil Castellazzi ránu Balotelliho, dorážející Milito i tentokrát v koncovce selhal. Inter měl více ze hry, ale na branku Sampdorie bušil marně. Domácí hrozili spíše ojediněle, ale když se do šance dostali, tak jí využili. V 72. minutě Palombo přihrál Manninimu do pokutového území, ten ještě přihrál Pazzinimu, který se střelou z první trefil přesně k tyči Cesarovy branky. Sampdoria tak vedla čtvrthodiny před koncem 1:0.

Hosté pak ještě více přitlačili, ke kýženému vyrovnání měl hodně blízko Ricardo Quaresma, jehož rána hodně vystrašila Castellazziho. V nadějné šanci byl pak odmáván Luciovi ofsajd. Blucerchiatti mohli ještě výsledek pojistit, nicméně vedení udrželi a takřka z minima vytěžili maximum. Sampdoria porazila Inter Milán 1:0 a minimálně do neděle je v čele italské ligy.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SAMPDORIA

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-2(pazzini-millito,stankovic)

Reagovat
smazaný uživatel

1.polcas(0-1)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1-3 bude to otvoreny fotbal nikto nebude branit..budu padat goly

Reagovat
smazaný uživatel

8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

never mind! forza inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele