6. kolo
27.09.2009 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Parma FC - Cagliari Calcio 0:2

Před tímto kolem hodně chválená Parma nestačila v domácím prostředí na Cagliari. Hosté se trefili v obou poločasech a zaslouženě vyhráli 2:0, navíc je to podruhé v řadě, kdy si na Sardinii vezou tři body.

Parma se už po uplynutí sedmi minut dožadovala odpískání pokutového kopu po zákroku Agostiniho na Jonathana Biabianyho, nicméně pokračovalo se ve hře. Stadio Tardini šokoval v 9. minutě hry hostující Jeda. Cossu totiž poslal přízemní centr směrem do malého vápna, který Jeda prodloužil do branky - 1:0 pro Cagliari. Parma jako opařená nevěděla co hrát, a trenér Francesco Guidolin musel udělat změny - Biabianyho nahradil útočníkem Bojinovem. A právě střídající Bojinov s Paloschim se starali o největší rozruch v domácí obraně, Bojinova střela skončila vedle.

Po změně stran pokračovali hosté ve větší aktivitě, přihrávku Jedy nevyužil Conti, zatímco Matriho vychytal brankář Parmy Mirante. V 58. minutě vedlo Cagliari už 2:0, Cossu podobně jako u prvního gólu přispěl svým přesným pasem a Dessena vše zvládl na jedničku - 2:0 pro hosty. Doposud výborná Parma tentokrát nepředváděla dobrý fotbal, nic na tom nezměnila ani šance Amorusa, se kterou si poradil Marchetti. Cagliari si tak podruhé v řadě odváží ze hřiště soupeře tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-0(0-0,bojinov,paloschi)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele