14. kolo
28.11.2009 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - UC Sampdoria 3:0

Janovské derby tentokrát nabídlo jednoznačnou podívanou. Domácí fotbalisté si tři body připsali po výhře 3:0, když hned dva góly vsítili z penaltových kopů. Zápas okořenily také tři červené karty.

Již v 10. minutě se mohl Janov radovat z vedení. Reto Ziegler fauloval v pokutovém území Palacia a rozhodčí se nebál odpískat penaltu. Tu bez problémů proměnil Milanetto a dodal tak svým spoluhráčům klid. A brzy to mohlo být dokonce 2:0. Hostující Ziegler neprožil zrovna ideální zápas a krátce po prvním inkasovaném gólu si málem vstřelil vlastňáka, když špatně trefil míč a změnil jeho směr.

V první půli hrozil především Janov. Blízko navýšení vedení byl Milanetto, kterému připravil dobrou gólovou příležitost Palacio, zkušený italský záložník ale nemířil přesně. To obránce Biava pro změnu trefil svou hlavičkou břevno. Tentýž hráč ale svému týmu řádně zkomplikoval situaci těsně před přestávkou, kdy viděl po faulu na Cassana druhou žlutou kartu.

Vyloučení mělo nepříliš výrazné Sampdorii pomoct, aby se konečně dostala také do nějaké gólové situace. I v deseti ale ukázal Janov velkou chuť po vítězství a v 53. minutě přidal druhou branku. Nedostatečným bráněním se opět prezentoval Ziegler, čímž umožnil skórovat Rossimu, jenž propálil Castellazziho střelou mezi nohama.

O tři minuty později si troufnul na nečekaný lob přes hostujícího gólmana Milanetto, jeho chytrý pokus se ale s úspěchem nesetkal. Šanci na body vzal Sampdorii svým vyloučením Marco Rossi. Síly na hřišti se tak opět vyrovnaly, čehož Janov velmi brzy využil. V hlavní roli se opět ocitl Reto Ziegler, který zařídil pro soupeře již druhou penaltu v zápase. Zodpovědnost tentokrát vzal na sebe útočník Palladino a v poklidu přidal svou třetí branku v sezóně. Závěr se již odehrál v poklidu, když trochu vzruchu do hry přinesl až hostující Cacciatore, jenž viděl také červenou kartu.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA SAMPDORIA

Blucerchiati verím vám

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Pipo123

nééé penalta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele