16. kolo
13.12.2009 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Atalanta BC - Inter Milán 1:1

Inter Milán nedokázal naplno bodovat v Bergamu a svému pronásledovateli umožnil stáhnout bodovou ztrátu. To se nakonec díky prohře AC nestalo a konečný bod nakonec znamená, že Milán bude ztrácet na Inter pět bodů. Skóre utkání otevřel Diego Milito, před koncem ale vyrovnal na konečných 1:1 Tiribocchi.

Inter začal na půdě Atalanty dobře, a už po patnácti minutách vstřelil úvodní branku. Diego Milito se v pokutovém území prodral k zakončení, přičemž domácí obrana ho nebyla schopná zastavit - 1:0 pro Inter. Nerazzurri chtěli pochopitelně co nejdříve vstřelit druhou branku a definitivně se uklidnit, Balotelliho rána byla zablokována. Do konce prvního poločasu, který nebyl nikterak ofenzivní, ještě vypálil Acquafresca přímo do náruče Cesara.

Druhý poločas už toho nabídl mnohem více. Vůbec první velkou nebezpečnou šanci měl Ferreira Pinto, ale míč se od něho odrazil vedle. Zanedlouho vstřelil Inter druhou branku, ale Lucio, jenž právě úspěšně hlavičkoval se nacházel v době přihrávky v postavení mimo hru.

Nejspíše klíčový okamžik celého utkání nastal v 64. minutě, Wesley Sneijder obdržel druhou žlutou kartu a Nerazzurri museli dohrávat o deseti. Toho Atalanta náležitě využila, ještě předtím však Eto’ovu střelu Coppola vyrazil. Vyrovnání přišlo v 81. minutě z kopačky Simona Tiribocchiho. Střídající Caserta vyslal skvělý pas a Tiribocchi ho přízemní střelou dopravil do branky - 1:1.

Inter sice hrál v oslabení ale v posledních minutách hry svého soupeře pořádně přitlačil. Ve velké šanci se ocitl Eto’o, ale hradbu domácích těl nepropálil. Když už se mu to přeci jenom podařilo, tak skvělé zasáhl brankář Coppola. Atalanta už výsledek udržela a připisuje si cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

INTER PER SEMPRE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

shit nerazzurri

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele