32. kolo
03.04.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Bari - AS Řím 0:1

Neporazitelnost Říma nadále pokračuje. AS Řím v nepříliš pohledném utkání totiž dokázal vyhrát na půdě Bari, ale vzhledem k výhře Interu Milán zůstal druhý s jednobodovou ztrátou. Výhru Giallorossi zařídila kombinace Toniho a Vučiniče, druhý jmenovaný skóroval.

Diváci, a to především domácí, nemohli být s průběhem prvního poločasu zrovna spokojeni. Šance nestřídala šanci, spíše se hrálo hodně taktické utkání. První velkou šanci měl Toni, ten se dostal v malém vápně do stoprocentní gólové příležitosti, ovšem hlavou nedokázal míč usměrnit do sítě. Římany tato zahozená šance nemusela příliš mrzet, v 19. minutě totiž Toni pěkně přihrál do šance Vučiničovi a ten s přehledem dostal míč za záda brankáře Gilleta - 1:0 pro AS Řím.

O pár minut později se trošku netypicky individuálně dral do šance Toni, obrovitánský útočník však postupoval z úhlu a brankář Bari si vše pohlídal. Bari nebylo příliš nebezpečné, Julio Sergio si musel poradit akorát se střelou ze střední vzdálenosti, která stejně šla doprostřed branky. Do konce prvního poločasu ještě vyzkoušel svojí mušku z přímého kopu Totti, ovšem poločasové skóre 0:1 se nezměnilo.

Bari více ohrozilo hostující branku až na začátku druhého dějství, rána v pokutovém území ale jen prosvištěla kolem zadní tyče, navíc tam se nenacházel nikdo, kdo by míč usměrnil do sítě. Na druhé straně se dostal k odraženému rohovému kopu Taddei, ten sice dobře vypálil, avšak trefil jen hradbu těl před sebou. V 76. minutě měli Giallorossi štěstí, hráči Bari měli několik slibných příležitostí na zakončení, ale Julio Sergio byl pokaždé nesmírně pozorný. Bari s postupem časem přitlačilo na pilu, stále však nebyla k vidění pořádná gólovka. Více vzruchu přinesl přímý kop Baptisty, který šel těsně nad. Římané už si vedení pohlídali a v nepříliš pohledném utkání vyhráli 1:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Slejdy

Reagovat
scr

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja si myslim ... Totti-Toni to bude iny utok :D FORZA ROMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

v derby "AS" musime vyhrat,scudetto uz neni len sen ...FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 alebo 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

tipuj vysledok aký bude a nie aký by si chcel ty

Reagovat
Francesco Totti AS

myslim že k titulu mame blíž než Inter. Máme lehčí zápasy než on a navíc nemáme co stratit....ale nebude to lehký zápas....těším se na Francesca Forza Roma!

Reagovat
Slejdy

1-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele