3. kolo
13.09.2009 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Cagliari Calcio 1:0

Alberto Gilardino zajistil svojí jedinou brankou utkání Fiorentině důležitou výhru nad Catanií, takže do prvního zápasu Ligy mistrů může jít Viola dobře naladěna.

Většinu šancí měli v prvním poločase na svědomí domácí hráči, zejména aktivní Gilardino. Nejprve se zastřeloval a branku netrefil. V další šanci trefil boční síť Marco Marchionni, gólmana Marchettiho poté postupně otestovali Gilardino, Montolivo a Jovetič. Montolivo se poté přeměnil do role nahrávače a Gilardino po jeho pasu trefil břevno. Jovetičův další pokus byl sražen. V nastavení prvního poločasu si Marchetti přivodil nepříjemné zranění, když vyběhl proti Jovetičovi a inkasoval úder do hlavy. Od domácího útočníka to však nebyl úmysl, ačkoliv sudí mu odpískal faul. Marchetti ale byl schopen pokračovat.

V první pětačtyřicetiminutovce se Viola branky nedočkala, zasloužené vedení nakonec přišlo v 55. minutě. Vargas pronikl do vápna a nacentroval na Gilardina, který hlavičkou otevřel skóre. Donadel pálil těsně nad břevno a na konci utkání byl poprvé povolán do akce také Sebastian Frey. Nejprve zlikvidoval Matriho a následně nebezpečnou střelu Jedy.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

fiorentina vyhra a nedostane gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele