38. kolo
31.05.2009 15:00 CET
6 : 2
(3:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 6:2

Fotbaloví diváci na Stadio Friuli zažili brankové hody, jejich miláčci nastříleli do sítě Cagliari šest branek a zaslouženě vyhráli 6:2. V samotném zápase už ale o nic nešlo, Udinese skončilo v letošním ročníku na sedmém místě, Cagliari je deváté.

Brankostroj se spustil v desáté minutě, Udinese se totiž dostalo do vedení zásluhou Asamoaha, který se zmocnil míče po rohovém kopu, a i když si brankář Lupatelli na míč šáhl, oslavám domácímu celku nezabránil - 1:0. O minutu později to bylo už 2:0, Parola pořádně neodkopl míč a střelou z první překonal Lupatelliho Pepe. Udinese bylo k nezastavení, v 15. minutě posunul Felipe míč směrem k Floro Floresovi, který zaznamenal třetí gól. Udinese během pěti minut nastřílelo nebohé obraně Cagliari tři branky a mělo být ještě hůře. Další branky si však oba celky schovaly na druhou půli.

Na začátku druhého poločasu se prosadili také hosté. Acquafresca byl v pokutovém území faulován Zapatou a rozhodčí nařídil pokutový kop, který sám Acquafresca proměnil - 3:1. Za dvě minuty se Cagliari prosadilo podruhé, Cossu našel volného Parolu a ten svojí první brankou v Serii A upravil na 3:2. Neuvěřitelná přestřelka pokračovala, už za minutu vedli domácí zase o dvě branky. Giovanni Pasqule obelstil obranu a střelou překonal Lupatelliho počtvrté.

Další branka měla zhruba dvacetiminutovou prodlevu, Quaqliarella, který možná odchází do Neapole, zužitkoval přihrávku Pepeho a domácí vedli už 5:2. Tečku za báječným utkáním udělal v 89. minutě Ighalo, který vstřelil poslední šestou branku. Udinese vyhrálo vysokým rozdílem 6:2.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele