35. kolo
09.05.2009 18:00 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Reggina Calcio 5:0

Reggina dnes v Janově bojovala o holý život v Serii A, jenže na Stadio Luigi Ferraris předvedla, jak se o záchranu hrát nemá. Blucerchiati soupeři nadělili pět branek a možná tak definitivně potopili naděje Regginy na udržení.

Sampdoria rychle ukázala, kdo je na hřišti pánem, když už v první minutě vedla. Parádní ranou z 20 metrů otevřel skóre Daniele Dessena. Regginu rychlá branka zaskočila, ale snažila se odpovědět ranou Brienzy. Tu likvidoval Castellazzi. Situace hostů se zhoršila v 19. minutě, kdy před pokutovým územím poslal k zemi Pazziniho Carlos Valdez a jelikož kolem něj nebyl žádný další obránce, sudí Trefoloni to posoudil jako gólovou šanci a Valdeze vyloučil.

Reggina následně zvolila defenzivní rozestavení 3-4-1-1. To ale příliš nepomohlo, když druhou branku v zápase vsítil po půlhodině hry Dessena, který se až do dnešního duelu letos ještě netrefil. Rohový kop se dostal až na hranici vápna, kde ho přímo do branky napálil právě Dessena. O pět minut později to bylo už 3:0, když měli Blucerchiati při zakončení trochu štěstí. Delvecchio hlavičkou lízl centr z trestného kopu, směr míče ale změnil nechtěně Barreto a Puggioni již nemohl nic dělat.

Začátek druhého poločasu se dokonale podobal tomu prvnímu, když hned po minutě hry vstřelila Sampdoria branku. Pazziniho střelu Puggioni sice vyrazil, ale hostující obránci nedokázali pokrýt Marilunga, jenž lehce zavěsil. V 52. minutě se do střelecké listiny zapsal také Giampaolo Pazzini. Ten prošel kolem čtyřech obránců a s pomocí menší teče pečetil výhru domácích v poměru 5:0.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

Pěkně Sampdoria . Nemám Regginu rád

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele