8. kolo
26.10.2008 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Bologna FC 2:0

Hráči janovské Sampdorie zabrali a díky výhře 2:0 nad Boloňou se Doria zvedla ze dna tabulky. Blucerchiati mohou slavit svou první letošní výhru díky Gennarovi Delvecchiovi a Claudio Belluccimu.

V desáté minutě přišla první vážnější šance utkání. Mirko Pieri se dostal do brejku, ale selhal v zakončení. Svou střelou trefil přímo vyběhnuvšího Antonioliho. Zahrozili také hosté, když Di Vaio otřel svou hlavičku o tyč Castellazziho branky. Na druhé straně poslal Sergio Volpi svůj přímý volný kop nad branku hostí. Chvíli na to hosté špatně odkopli míč po úspěšně ubráněném rohovém kopu. Balón si našel cestu k Antoniu Cassanovim, který dobrou střelou přidělal Antoniolimu starosti.

Další starosti nadělala brankářskému veteránovi střela Gennara Delvecchia, která byla tečovaná a změnila svůj směr. Brankář Boloni však dokázal pohotově a rychle zareagovat a vytlačil střelu na roh. Sampdoria nyní svého soupeře válcovala. Claudio Bellucci, navrátilec v sestavě Sampdorie, napálil míč do břevna po skvělé práci Antonia Cassana.

Domácím se podařilo konečně pokořit Antonioliho v 62. minutě. Gennaro Delvecchio, stoje zády k brance, skvěle zakončil Padalinův centr nůžkami. Zhruba o deset minut později se povedlo Blucerchiati ještě navýšit svůj náskok. Cassano vybojoval míč ve středu pole, předvedl s ním skvělý úprk a naservíroval jej svému parťákovi Belluccimu. Loňský nejlepší střelec týmu splnil svou roli a nedal brankáři hostí žádnou šanci.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uz je najvyssi cas,Sampdoria. Takyto zly uvod sezony nepamatam...Treba uz konecne zabrat naplno,forza Doria

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele