25. kolo
22.02.2009 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Atalanta BC 1:0

Giampaolo Pazzini potvrdil dobrou střeleckou formu, když se trefil již počtvrté za poslední čtyři zápasy a zajistil tak Sampdorii důležitou výhru nad Atalantou.

Sampdoria byla v úvodu aktivnější, ale akci Antonia Cassana zastavil u bližší tyče brankář Consigli. Následná dorážka Franceschiniho byla sražena. První poločas příliš šancí nenabídl, místo toho inkasovali po žluté kartě Giampaolo Pazzini a Tomas Manfredini poté, co si "potykali" v pokutovém území Atalanty. První šance Orobici přišla až v nastaveném čase úvodní pětačtyřicetiminutovky, kdy Doni vyslal Simoneho Padoina, ale toho zlikvidoval brankář Castellazzi.

Po přestávce byl hlavním strůjcem šance hostů opět Doni, jehož patička poslal míč Cigarinimu. Jeho dělovku ale zastavila tyč. Skóre nakonec definitivně prolomil v 61. minutě Pazzini. Lví podíl na jediné brance utkání ale měl Antonio Cassano, jenž míčem za obranu našel právě Pazziniho a ten již měl snadný úkol. Vítězství domácích mohl ještě pojistit Palombo, ale jeho střelu z trestného kopu zneškodnil Consigli.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele