29. kolo
22.03.2009 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Udinese Calcio 2:0

Další důležitý krok učinili fotbalisté Janova, kteří zdolali Udinese 2:0. Obě branky padly až ve druhém poločase a zasloužili se o ně Sculli a Milito. Udinese navíc dohrávalo od 72. minuty bez vyloučeného Sanchéze.

Janovští zahájili utkání velmi aktivně a už po 45 sekundách mohli vést, ale Giuseppe Sculli v rozhodující chvíli nezachytil přihrávku Palladina. O chvíli později zahrozilo i Udinese, ale hlavička Flora Florese v brance neskončila. Hosté v prvních minutách hry ztratili Samira Handanoviče, který se zranil. Do branky se tak musel postavit Koprivec, který musel velmi brzy vytáhnout pohotový zákrok proti střele Bocchettiho. Oba celky útočily a diváci se museli v Janově bavit. Střelu Sancheze Rubinho vyrazil a na druhé straně Sculli přebral přihrávku Milita, kdyby míč pustil, ve vyložené šanci by se objevil Marco Rossi.

Po změně stran utkání pokračovalo ve stejném tempu a další vyloženou šanci promarnil Sculli. Velmi blízko odpískání penalty byl Floro Flores po kontaktu s Juričem. Rozhodčí ale pokutových kop neodpískal a z následující akce domácích padl první gól utkání. Palladino naservíroval míč na hlavu Sculliho a ten se po několika šancí konečně trefil - 1:0 pro FC Janov.

Udinese se hodně zlobilo na rozhodčí, kteří následně neodpískali další faul na Flora Florese, který byl v týmu Udinese hodně vidět. Rozhodčí se nakonec stal Udinese osudným, Sanchéz neudržel nervy na uzdě a po sarkastickém aplausu na adresu rozhodčího byl vyloučen.

Hosté se začali více tlačit do pokutového území Janova, ale ke kýžené brance to nevedlo. Fabio Quagliarella z dobré pozice přestřelil a utkání se blížilo ke svému konci. V nastaveném čase ještě přidal pojistku Milito. Palladino se skvěle individualně prosadil a Militovi nabídl přihrávkou jasný gól - 2:0. Janov vyhrál 2:0 a i nadále drží čtvrtou příčku.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

x2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele