31. kolo
11.04.2009 20:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Janov CFC - Juventus FC 3:2

Pět branek bylo k vidění v Janově, skóre se přelévalo z jedné strany na druhou, šťastnějším mužstvem byli nakonec domácí, kteří rozhodující branku vstřelili dvě minuty před závěrečným hvizdem.

Janov se mohl do vedení dostat hned v úvodu utkání, Palladino sice překonal gólmana Buffona, toho ale na brankové čáře zastoupil Legrottaglie a odkopl míč do bezpečí. Juventus se k první vážnější střele dostal ve 14. minutě, ale ta žádné výrazné ohrožení domácí branky neznamenala. Skóre se měnilo až po půlhodině hry, do pokutového území hostů se řítil Mesto a byl nejspíše faulován, míč se ale odrazil k Mottovi, který jej chladnokrevně dopravil za záda bezmocného Buffona. První poločas nedohrál již zmiňovaný Mesto, který musel po souboji s Pavlem Nedvědem kvůli tržné ráně na hlavě střídat.

Závěr poločasu byl na góly velmi bohatý. Nejprve si domácí obrana příliš "zahrávala", když si dva stopeři míč přihrávali tak dlouho, až jim ho Del Piero vypíchl a řítil se na branku Janova. Ferrari mu v šestnáctce odebral balón bez faulu, ale hlavní sudí to viděl jinak a nařídil penaltu. K té se postavil sám postižený Del Piero a bez problému vyrovnal na 1:1. To ale ještě nebyl konec poločasu, ve třetí minutě nastavení se po rohovém kopu k míči dostal Motta a povedenou hlavičkou vymetl horní růžek branky Juventusu. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí Janov.

V 50. minutě o sobě dal vědět Pavel Nedvěd, který nejprve překonal gólmana Janova Rubinha, toho ale na brankové čáře zastoupil jeden z obránců. O pár chvil později se k Nedvědovi míč vrátil podruhé, český záložník z voleje tvrdě vypálil, ale jeho pokus skončil jen o centimetry nad domácí svatyní. V 65. minutě byl za hrubý faul vyloučen hostující Camoranesi a Juventus dohrával v deseti lidech. To jako by Bianconeri ale nevadilo a Juventus šest minut před koncem zápasu vyrovnal na 2:2. Nedvěd v pokutovém území šikovně přistrčil míč Iaquintovi, který přehodil vybíhajícího gólmana.

Domácí se ale s jedním bodem smířit nechtěli a hostům zasadili rozhodující úder dvě minuty před koncem střetnutí. Turínským obráncům utekl Rossi s Palladinem, prvně jmenovaný potáhl míč po křídle a před brankou našel právě Palladina, který neměl problém dopravit míč do sítě a důležitým gólem tak oslavil své blížící se pětadvacáté narozeniny.

Autor: Tomáš Lavický / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

TIp.: 1:3......FORZAAAA JUVEEEEEEEE

Reagovat
Lahvac-CZ

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Verim Janovskym jejich herni projev je hezci nez stare damy. Ovsem fotbal se hrjae na goly. Ocekavam golove hody s uspesnym koncem pro domaci, pokud se nestane neco neocekavaneho.

Reagovat
smazaný uživatel

juve musi

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER že prohráli , takže ted i kdyby INTER s Juve prohrál budou mít náskok 6 bodů a to jsou dvě prohry a to je dost !!!!!!!!!!!!!!! FORZA INTER

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele