16. kolo
14.12.2008 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Janov CFC - Atalanta BC 1:1

V souboji o pohárovou Evropu se dělily body mezi domácí Janov a Atalantu. Hosté mohli dokonce získat tři body, celý zápas vedli 1:0, ale tři minuty před koncem vyrovnal na konečných 1:1 Giuseppe Sculli. V zápase navíc padly tři červené karty.

První šanci zápasu si vytvořil domácí Diego Millito, jeho hlavičku vychytal Ferdinando Coppola. Nicméně byla to Atalanta, kdo se ujal vedení. Hned při své první šanci rozvlnil síť domácí branky Sergio Floccari. Útočník Atalanty převzal míč od Sokratise Papastathopoulose, obešel dva hráče a problémy neměl ani s brankářem - 1:0 pro hosty. Janov se pokoušel o co nejrychlejší odpověď, ale Palladinova volej v brance neskončila.

Od 57. minuty muselo hrát Bergamo bez vyloučeného Belliniho, který obdržel druhou žlutou kartu po faulu na Palladina. Jenomže to netrvalo dlouho a poměr sil na hřišti se vyrovnal. Červený kartonek obdržel i Omar Milanetto, ten předvedl velice ostrý zákrok zezadu na Tiberia Guarenteho. A do třetice všeho dobrého a zlého, v 70. minutě obdržel druhou žlutou i hostující Rivalta a Janov měl další možnost přesilové hry.

Domácí celek se vrhl do ofenzívy, Diego Millito v další hlavičkové příležitosti neuspěl. Ztroskotal i Jankovič a tak se zdálo, že zápas skončí výhrou Atalanty. Jenomže tři minuty před koncem rozjásal domácí diváky Giuseppe Sculli. Útočník Janova si naskočil na dlouhý centr a hlavou zajistil konečný výsledek 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele