24. kolo
15.02.2009 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - US Lecce 2:0

Cagliari Calcio si spravilo chuť po prohře v minulém kole a brnankami Michele Finiho a Alessandra Matriho porazilo US Lecce 2:0. Cagliari je tak sedmé a na příčky znamenající postup do Poháru UEFA ztrácí jen tři body.

V úvodu utkání byl velmi aktivní domácí Jeda. Nejprve testoval Benussiho svým sólo pokusem, poté mu skvěle namazal Pisano, ale Jeda nedokázal jednoduše zakončit. Domácího brankáře chtěl překvapit Daniele Cacia svými nůžkami. Marchetti byl však pozorný. Ještě před změnou stran promeškal skvělou šanci Andrea Cossu.

Krátce po změně stran se však domácí dočkali. Po silném tlaku domácích přišel rohový kop, který hosté pořádně neodkopli. Míče se zmocnil Michele Fini a svou dělovku posadil do horního rohu Benussiho branky. Na druhé straně se vytáhl Marchetti, když skvěle vychytal Tiribocchiho střelu.

Tiribocchi zahrozil znovu po přihrávce Papa Waiga, ovšem byl zastaven praporkem. Konečnou podobu výsledku stanovil Alessandro Matri v nastaveném čase. Klasickým protiútokem byla rozebrána obrana Lecce a Matri mohl pohodlně zakončit do prázdné brány.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele