19. kolo
18.01.2009 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 2:0

Udinese prohlubuje svou krizi. Sardinské Cagliari doma porazilo severoitalský celek pohodlně 2:0 a potvrdilo tak, že ze Sardinie se body nevozí. Domácí celek si díky výhře polepšil a nyní je jedenáctý. Udinese zůstává třinácté.

Cagliari je známé svým brzkým střílením branek na domácí půdě a ani tentokrát nehodlalo dělat výjimky. Přímý kop z vnějšku pokutového území z první tečoval Daniele Conti a jeho pokus, s pomocí odrazu od Pasqualeho ramene, si našel cestu do sítě. Na světelné tabuli svítila čtvrtá minuta.

Udinese se snažilo vrátit do utkání, ale marně. Střela Maurizia Isly skončila jen nad brankou Marchettiho, zato na druhé straně se opět vlnila síť ve 20. minutě. Andrea Cossu poslal do vápna nápaditý centr a Davide Biondini jej z voleje napálil přímo do branky Samira Handanoviče.

Přesto se Udinese nevzdávalo. Průnik Alexise Sancheze však zastavil pohotový Marchetti, ale mladý Peruánec si nárokoval po střetu s brankářem pokutový kop - marně. Poté ještě Marchetti vychytal střelu Antonia Floro Florese. Pasquale Marino pocítil, že mu teče do bot a tak zofenzivnil hru. Za záložníka Chrise Oboda přišel do hry Fabio Quagliarella.

Udinese si sice vytvořilo herní převahu, ale branka domácích byla zakletá. Ani přímý kop Gaetana D’Agostina, ani střela Fabia Quagliarelly si cestu do sítě nenašly, a Udinese se tak nadále blíží dolním patrům tabulky.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele