26. kolo
01.03.2009 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Turín FC 0:0

Osm žlutých karet, ale žádný gól, to je shrnutí utkání Cagliari Calcio - FC Turín. Hostující celek si připsal za bezbrankovou remízu sedmé utkání v řadě bez porážky, naopak Cagliari remízou ztratilo. Může se mu ještě více vzdálit šesté místo a bodově se na něj dotáhlo Lazio.

První střelu na branku vyslal hostující Paolo Zanetti, ale jeho rána z dvaceti metrů nejvíce ohrozila několik diváků na tribuně. Na druhé straně byl o něco nebezpečnější Alessandro Matri, jehož střelu musel vyrazit Matteo Sereni. O chvíli později se zapotil i domácí brankář Marchetti, když skvěle zlikvidoval Bianchiho hlavičku. Zákrok vyšel nakonec vniveč, neboť útočník Turína byl v ofsajdu.

Za pár minut však Bianchiho zastavila namísto praporku vlastní nešikovnost. Dvakrát nedokázal zužitkovat luxusní přihrávky Eugenia Coriniho. Na druhé straně se ve skvělé šanci ocitl Matri, ale Matteo Sereni si připsal výtečný zákrok z blízké vzdálenosti. Hosté měli ze hry více. Federico Marchetti špičkami prstů vyškrábl Nataliho dloubáček. O jediné pozdvižení na Sant‘Elia se postaral domácí bek Matheu, který dokázal dát gól. Branky však dosáhl rukou a byl za to po zásluze odměněn žlutou kartou.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele