29. kolo
22.03.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - Cagliari Calcio 0:1

V nejvyšším stupni ohrožení zůstává Bologna, která doma nestačila na Cagliari. O utkání rozhodl moment ze závěru prvního poločasu, kdy se trefil Robert Acquafresca. Cagliari díky vítězství poskočilo na sedmou příčku.

Ani na stadionu Dall’Ara v Bologni se nehrál nikterak ofenzivní fotbal. Šancí příliš nebylo, tu první si vypracoval Daniel Pablo Osvaldo ale přestřelil, zatímco Robert Acquafresca si vylámal zuby na Antoniolim. Přesně po půlhodině hry ztratilo hostující Cagliari Diega Lopeze, který se zranil. Na jeho post přišel Astori.

Velmi blízko ke vstřelení branky byl domácí Valiani, který se vyhnul ofsajdové pasti ale narazil na Marchiattiho. Těsně před odchodem do šaten hostující Cagliari udeřilo. Přímý kop propadl až k Acquafrescovy, který již neměl problém skórovat - 0:1.

Cagliari vedlo na půdě Bologni celkem překvapivě a ve druhém poločase dokonce mohlo vstřelit druhý gól, ale Michele Fini místo, aby přihrál lépe postaveným spoluhráčům, zakončil sám, což bylo chybné rozhodnutí. Pět minut před koncem hrací doby odmítla Bologna vyrovnání, Massimo Marazzina ve vyložené šanci hlavou branku nevstřelil. V závěru ještě Antonioli zneškodnil střelu Matriho. Hosté vyhráli na půdě Bologni 1:0 a v tabulce se posunuli na sedmé místo a stále mají možnost hrát v příští sezoně evropské poháry.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele