8. kolo
21.10.2007 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Parma FC 3:0

Až nečekaně jednostrannou záležitostí bylo utkání v Janově. Domácí Sampdoria nedala šanci Parmě a po vítězství 3:0 se posunula do horní poloviny tabulky.

Proti sobě se v utkání postavili dva bratři - na domácí straně nastoupil Cristian, barvy Parmy zase hájil Damiano. A byl to právě prvně jmenovaný Cristian, který byl u první branky utkání. Ve 26. minutě svým centrem našel Montellu a ten dal svou první branku po příchodu na hostování z AS Řím - 1:0.

Parmu inkasovaná branka zaskočila a ještě do poločasu to mohlo být o dva góly, Bellucciho akrobatický pokus však fantasticky zneškodnil Bucci. Hostující brankář se vyznamenal i krátce před odchodem do kabin, tentokráte na něho nevyzrál Montella.

Sampdoria se pojišťující třetí branky dočkala ve 47. minutě. To se k trestnému kopu postavil Bellucci a nádhernou ranou nedal Buccimu ani tu nejmenší šanci - 2:0. Letní posila z Boloni byla při chuti a v 59. minutě se trefila ještě jednou, když dorazila do sítě pokus Saly - 3:0.

Parma působila hodně bezzubým dojmem a k ohrožení domácí svatyně se dostala až za rozhodnutého stavu. Pisanu nejprve pálil pouze do Miranteho, Reginaldo pak neuspěl tváří v tvář domácímu brankáři.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele