4. kolo
23.09.2007 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Janov CFC 0:0

První janovské derby po více jak dvanácti letech vítěze nepoznalo, Sampdoria si s FC rozdělila body po remíze 0:0. Oba celky tak potvrdily, že vstřelit branku je pro ně letos někdy až nadlidským úkolem.

Především první poločas toho příliš nenabídl, oba celky produkovaly řadu nepřesností a hrálo se především mezi oběma šestnáctkami. Dvaadvacet aktérů pak do kabin vyprovázel hlasití pískot poté, co k vidění nebyla ani jedna střela mezi tři tyče.

Po změně stran se úroveň utkání přece jenom zvedla. O vzruch se jako první postaral Bellucci, jehož pokus byl nepřesný. Hostující brankář Rubinho se v průběhu druhého poločasu zranil a mezi tři tyče tak musel náhradník Scarpi. Ten musel okamžitě likvidovat šanci Bellucciho po přihrávce Montelly. Právě Montella poté uvolnil místo Cassanovi, který si tak konečně odbyl debut v dresu Sampdorie. A mohl ho okořenit gólem, jeho střela se však do brány nevešla. V nastaveném čase pak neproměnil obrovskou šanci Delvecchio a nepříliš zajímavé utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Po dlouhých letech opět prvoligové janovské derby! Nejradši bych byl přímo na stadiónu, bude to elektrizující atmosféra, tipuji 0:0 nebo 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele