6. kolo
30.09.2007 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Atalanta Bergamo 3:0

Sampdoria konečně prolomila střelecké prokletí a nečekaně snadno zdolala Atalantu. Domácí se posunuli na desátou příčku, Bergamo je po první porážce v sezoně osmé.

Domácím skvěle vyšel vstup do utkání. Již ve čtvrté minutě sklapla ofsajdová past Atalanty na prázdno a Bellucci se po chytré přihrávce od Montelly nemýlil - 1:0.

Atalantu rychle inkasovaná branka nerozhodila a v následujících minutách byla lepším týmem. Střelu Padoina srazil na rohový kop Campagnaro, Bernardiniho pokus se otřel o tyč a po přihrávce Pinta pálil nad Doni.

V úvodu druhého poločasu se málem opakovala situace ze začátku části první, Bellucci a spolu s ním i Montella se však tentokráte chytili do ofsajdové pasti chytili. Na druhé straně se poté dvakrát vyznamenal Mirante. Ten nejprve zlikvidoval obrovskou příležitost Padoina a konečky prstů poté vytáhl na břevno bombu Carrozzieriho. Atalanta své šance nevyužila a tak přišel trest. V 57. minutě se Sammarco zbavil Carrozzieriho a nepříliš prudkou střelou překonal Coppolu - 2:0.

Hosté měli i smůlu, v 67. minutě totiž Doniho pokus z trestného kopu orazítkoval podruhé v utkání břevno. Skóre se pak ještě jednou měnilo na opačné straně. Sedm minut před koncem si na pas od Volpiho naběhl Cassano a svou premiérovou trefou v dresu Sampdorie pečetil vítězství janovského klubu - 3:0.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele