34. kolo
20.04.2008 20:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Turín - Inter Milán 0:1

Inter dnes na cestě za titulem nezaváhal a prorazil AC Turín na jeho hřišti těsně 1:0. Jedinou branku zápasu vstřelil po půl hodině hry Julio Cruz.

V první příležitosti se ocitl domácí tým, když se po kombinaci Eugenia Coriniho a Alessandra Rosiny dostal do zakončení Roberto Stellone, s jeho pokusem však neměl brankář Interu Julio Cesar žádný problém. O chvíli později pálil Stellone podruhé, tentokrát však mířil nad. Po nevyužitých šancích domácího týmu ukázal ve třicáté minutě Inter Milan AC Turínu, jak se střílí góly. Po rohovém kopu Balotelliho se k míči dostal nikým neobsazený Julio Cruz a hlavičkou pod břevno otevřel skóre zápasu.

Poté se v šanci ocitl sám autor gólového rohu Balotelli. Brankáře Fontanu však prostřelit nedokázal. Po chybě hostujícího hráče Nicolasa Burdissa propasíroval balon za záda brankáře Cesara Stellone. Domácí útočník však před tím, než vystřelil na bránu, zahrál rukou, a tak branka nebyla uznána.

AC Turín pokračoval ve snaze po vyrovnání i v druhé půli. V gólové příležitosti se po přihrávce Nikoly Lazetice ocitl na bližší tyči domácí Marco Motta, jeho pokus však domácí defenzíva zablokovala na roh. Poslední velkou šanci utkání měl bývalý hráč Interu Nicola Ventola, míč však napálil přímo do Julia Césara.

Inter po dnešním vítězství odskočil druhému AS Řím na šest bodů a přiblížil se tak celkovému prvenství v soutěži.

Autor: Petr Páral / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FC Turín se nachází těsně nad sestupem, bude chtět bodovat, ale Inter toho moc nepovolí. Úspěch by byl pro domácí i bod za remízu. Tak uvidíme. Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky tomuto vítězství Interu (při zaváhání AS Roma) je o tituluu v SeriiA už rozhodnuto ! FC Turín musí ale ještě zabojovat, stále mu ještě hrozí sestopové pásmo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele