7. kolo
07.10.2007 15:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Parma FC - AS Řím 0:3

AS Řím opět potvrdil, že se mu na hřišti Parmy daří. Giallorossi si zpět do hlavního města vezou tři body za vítězství 3:0 a v tabulce se posunuli na bronzovou příčku před Fiorentinu.

Hosté šli do vedení již ve druhé minutě, kdy se po chybě obrany zmocnil míče Vučinič a Totti měl již snadnou úlohu - 0:1.

Římané se s rychlým vedením nespokojili a i nadále útočili. Bucciho svým pokusem zaměstnal Perrotta, Vučiničovi zase zkřížil gólové plány Couto. Další branka přesto padla. Ve 21. minutě podnikli hosté rychlý brejk, Totti poslal nádhernou přihrávku na Manciniho a ten si s přehledem poradil jak se zpracováním, tak s Buccim - 0:2.

Na domácí se valila jedna pohroma za druhou, šest minut po druhém inkasovaném gólu zahrál na útočné polovině zbytečně rukou Corradi a protože předtím již jednu žlutou kartu měl, putoval předčasně pod sprchy. První poločas měl ze strany AS jednu velkou kaňku, chvíli před jeho koncem se totiž zranil Perrotta a na hřišti ho nahradil Brighi.

Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil a Doni v hostující svatyni se hodně nudil. To jeho protějšek Bucci měl na pilno při pokusech Tottiho, Manciniho a Vučiniče. V 70. minutě se pěkně uvolnil Vučinic a nabil ostrými Tottimu, který ve velké šanci přestřelil, i když mohl přihrávat dvou lépe postaveným spoluhráčům. Hostující kapitán se nakonec druhé branky přece jenom dočkal a v 82. minutě po dobré práci De Rossiho pečetil výsledek na konečných 0:3.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
Slejdy

s prehledem

Reagovat
smazaný uživatel

jasná věc, nehráli ani na 100%.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele