5. kolo
26.09.2007 20:30 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - Udinese Calcio 3:2

FC Janov dal zapomenout na nevydařený vstup do sezony a doma porazil Udinese 3:2. Domácí tak zaznamenali první výhru v sezoně a konečně se chytili střelecky, před středečním zápasem totiž na jejich kontě byla pouze jediná branka.

V Janově jsou jistě velice rádi, že mají Borriella, právě tento bývalý útočník AC Milán totiž dal zatím všechny góly svého týmu v sezoně 2007/2008. Domácí na svého soupeře vlétli a výsledkem byla úvodní trefa Borriella ze dvacáté minuty. Tentýž hráč následně orazítkoval břevno, proti trestnému kopu Bova se zase vytáhl Handanovič. Janované dokázali výtečně pokrýt kanonýra Di Nataleho, čímž se otevíral prostor pro Asamoaha. Ten se ocitl v jediné velké příležitosti Udinese v úvodní části, Rubinho však byl na místě.

Také vstup do druhé půle vyšel domácím. Ve 48. minutě našel Leon přesným centrem Borriella a ten hlavou zvýšil na 2:0. Následující minuty domácím příznivcům příliš velkou radost neudělaly. Ve 49. minutě byl po hře rukou mimo pokutové území vyloučen brankář Rubinho a za další dvě minuty snížil Asamoah - 2:1.

Borriello však byl k neudržení a potvrdil to i v 72. minutě. Zapatovi při útočníkově průniku nezbylo nic jiného, než ho v pokutovém území faulovat a sám postižený z penalty skompletoval hattrick - 3:1. Udinese poté už dokázalo pouze snížit, když v 77. minutě tečoval střelu Mesta do protipohybu brankáře Scarpiho De Rosa.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Moc přeju Janovu, aby se v lize po dlouhé odmlce opět zabydlel a tak tipuji 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele