17. kolo
22.12.2007 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Janov - FC Parma 1:0

FC Janov přerušil svou sérii devíti zápasů bez výhry, když doma porazil nejtěsnějším možným rozdílem Parmu. Jediný gól utkání dal Marco Boriello ve 43. minutě z pokutového kopu.

Utkání začalo vcelku v klidu, hrálo se ve středu hřiště a oba soupeři byli velmi vyrovnaní. První střela na bránu byla vyslána až 34. minutě! Bylo to před brankou Parmy, kde Matteo Paro zahrával přímý volný kop. Našel nehlídaného Boriella, který vyslal dobrou přízemní střelu mezi tři tyče. Brankář Bucci ji však skvělým reflexem nohou vyrazil. Na druhé straně se také hosté snažili ohrozit branku Rubinha. Andrea Gasbarroni prošel skrz pokutové území domácích, jeho střelu Rubinho vyrazil a následný centr uklidil do bezpečí Andrea Masiello. Ve 43. minutě nemohl Marco Boriello dosáhnout na centr od Para, jelikož ho Stefano Morrone stáhl za dres a rozhodčí Girardi okamžitě zapískal penaltu. Sám Boriello ji s malými problémy proměnil.

Do druhé půle vstoupila Parma s odhodláním smazat jednogólové vedení soupeře. První varování vyslal Reginaldo v 60. minutě, jeho střela však minula pravou tyč jen o několik centimetrů. O deset minut později Reginaldo obešel Ivana Juriče a přihrál Morronemu, jehož přízemní střela byla polapena Rubinhem. Patnáct minut před koncem mohl přidat svůj druhý gól Marco Boriello. Damiano Zenoni zavařil svému gólmanovi nepovedenou malou domů, Boriello jeho přihrávku zachytil ještě před vyběhnuvším Buccim, ale ten stihl jeho následnou střelu instinktivně vyrazit. Do konce utkání se již nic výrazného nestalo, a tak všechny tři body zůstávají v Turíně.

Autor: Pavel Bartl / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výkony v poslední době nic moc, musíme přidat. Parmští jsou na to dobrý soupeř, venku mají tristní bilanci. Tip 1:0. FC GENOA !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Povedlo se, důležitá výhra ! Přiblížili jsme se klidnému středu tabulky, hlavně tam zůstat a zase neklesnout. FC GENOA !!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele