11. kolo
04.11.2007 15:00 CET
3 : 3
(0:1)

Reportáž

Janov CFC - Città di Palermo 3:3

Na stadionu Luigiho Ferrarise byla k vidění velká přestřelka. Janov s Palermem daly dohromady šest branek, nakonec se ale rozešly každý s jedním bodem.

Hosté šli do vedení v 8. minutě, kdy se trefil Cavani. Brankář Alberto Fontana držel domácí v šachu do 58. minuty, kdy za jeho záda propadla Leonova střela z přímého kopu. Leona vyrovnávací branka povzbudila a v 66. minutě se radoval z další. Vedení domácím ale dlouho nevydrželo a po deseti minutách bylo opět vyrovnáno. Tentokrát se trefil Franco Brienza. Janov se ujal vedení podruhé v 81. minutě po Borriellově brance. Už to vypadalo, že hosté z Palerma odjedou s prázdnou, ale v nastaveném čase jim bod zajistil Amauri.

Palermo se dostalo do brzkého vedení, už v 8. minutě po dobré akci Diana se Simpliciem skóroval Cavani. Byla to první střela hostů, která zaskočila gólmana Rubinha nepřipraveného. Pak Palermo držel veterán Alberto Fontana, který za dva měsíce oslaví už dvaačtyřicáté narozeniny. Poprvé musel zasahovat ve 13. minutě, Leonova střela mu ale nenadělala větší problémy. Pak na něm ztroskotal Konko, dál pochytal nebezpečné střely Leona a akrobaticky zakročil proti pokusu útočníka Sculliho.

I po poločase předváděl Fontana skvělý výkon. Nejprve zlikvidoval střelu Juriče, poté si ale v 58. minutě neporadil s Leonovým trestným kopem. Tento domácí záožník hrozil celý zápas, ale až po necelé hodině hry se mu povedlo vstřelit branku. O necelých deset minut později Fontana kapituloval podruhé. Šanci mu opět nedal Leon. Palermo ale dokázalo najít odpověď a v 76. minutě se radoval střídající Brienza. Oba celky si pak pro diváky připravily strhující závěr. Nejprve strhl vedení na domácí stranu v 81. minutě Borriello, ale nakonec se body přeci jenom dělily. Rozhodla o tom Amauriho hlavička v nastaveném čase.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.espn.go.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Hosté venku umí, tak si na ně musíme dát velký pozor. Určitě bude minimálně bod. FC GENOA !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*bary72

Divoká přestřelka a ztráta vítězství na samém konci zápasu! To sakra zamrzí. FC GENOA !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele