9. kolo
28.10.2007 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - ACF Fiorentina 0:0

Fiorentina ani na devátý pokus nenašla přemožitele a z Janova si odváží bod za remízu 0:0. Viola je v tabulce třetí, domácí desátí.

V úvodní šanci sice pálil nepřesně Mutu, jinak se ale hrálo především podle janovských not. Frey se rozehřál při likvidaci trestného kopu Leona, o chvíli později si na něho nepřišel ani Borriello. Parádu pak předvedl Leon, který obešel pět hráčů a přítrž jeho radovánkám učinil až stoper Gamberini. Leon byl přichuti, ve 30. minutě nasadil k dalšímu sólu a to zakončil nepřesnou střelou. Ve 37. minutě byl velice blízko k úvodní brance Sculli. Tomu tutovku připravil Jurič, Frey však předvedl fantastický zákrok. Až v závěru první půle se ke slovu dostali i hosté, pas Semioliho nedokázal přetavit v branku Pazzini.

Druhý poločas otevřela nepřesná střela Kuzmanoviče, na druhé straně trefil Mutu z trestného kopu jenom zeď. Rumunský útočník se poté převtělil do role nahrávače a možná ani on sám v tuto chvíli ještě kroutí hlavou nad tím, jak nemohl Pazzini z malého vápna trefit bránu. Svého debutu v Serii A se dočkal Figueroa, argentinský útočník se zotavil po dvou operacích kolena a při vstupu na hřiště mu ve stoje aplaudoval celý stadion. Právě Figueroa se v samém závěru mohl stát domácím hrdinou, míč do sítě ale nedotlačil ani on, ani Marco Di Vaio.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

FC Genoa !!!!!!!!!!! Fiorentina je hodně těžký soupeř, ale v domácím prostředí si snad poradíme.

Reagovat
HOST*bary72

Dobrej bod s tak kvalitním soupeřem ! FC GENOA !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele