5. kolo
26.09.2007 20:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - UC Sampdoria 3:0

Inter Milán si ve středu večer na San Siru snadno poradil se Sampdorií Janov a vyhoupl se na druhou příčku tabulky Serie A. Hosté předvedli v tomto zápase především nedbalost v obranné fázi a v novém ligovém ročníku tak stále čekají na vítězství.

Domácí trenér Mancini hosty nepodcenil a odolal myšlence nechat odpočívat klíčové hráče. Vedle Hernana Crespa tak v útoku nastoupil Zlatan Ibrahimovič. Jeho nasazení do zápasu se ukázalo být správným tahem, když švédský reprezentant ve 23. minutě po Crespově přihrávce vstřelil úvodní gól utkání. Inter mohl své vedení do přestávky ještě navýšit, po Cambiassově centru byl v dobré pozici Crespo, ale místo střely volil jen přihrávku patou.

Čtyři minuty po zahájení druhé půle Inter skóroval podruhé. Ibrahimovič obešel tři obránce a následně dostal míč za Miranteho záda. Milánský tým měl nad Sampdorií herně navrch, té na hřišti očividně chyběl nějaký kreativní hráč. I proto se v 54. minutě dostal na hřiště útočník Antoio Cassano, nicméně ani on nedokázal svému týmu pomoci z mizérie. V 58. minutě tým z Janova inkasoval potřetí, když jednu z mnoha děr v obraně hostí využil Figo a střelou z patnácti metrů definitivně rozhodl.

Domácí tým si zvýšil sebevědomí před důležitým sobotním duelem s AS Řím, hostující kouč Mazzarri má před sebou těžkou práci – dát do pořádku obranu před nedělním zápasem s Atalantou.

Autor: Tomáš Bělonožník

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

Tak to vídím na hadicapovou 0.

Reagovat
HOST*bary72

Inter zabere a s přehledem zvítězí. Sampdoria se horkotěžko prosazuje gólově a tak je můj tip 2:0.

Reagovat
HOST*

Souhlas 2:0.

Reagovat
HOST*

Je to doma 3:0 a Ibra je borec zase 2.branky.

Reagovat
HOST*marcocruz

A to ho v tom článku o něco níž nácí tupci kritizovali.. HEZKYYYYYY 3:0.FORZA INTER

Reagovat
HOST*

Je to borec.Jsem ho sice nemusel, ale to hrál za Juve a proto to je pochopitelné.Příští kolo musíme dát AS Totti aby jsme ukázali kdo je v Serii A nejlepší.Matrix a Chivu se musejí uzdravit.

Reagovat
HOST*Interista

a hlavne ten druhej...parada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele