28. kolo
16.03.2008 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - FC Turín 3:0

Cagliari dokázalo, že se mu v posledních zápasech na domácím stadionu daří. Tentokrát odjelo s prázdnou turínské FC. Vytoužená záchrana se tak o malinko přiblížila, naopak pro hosty to znamená další komplikace.

Cagliari bylo před tímto utkání ve složité situaci. Tým trenéra Davida Ballardiniho ztrácí sedm bodů a jen vítězství by ho drželo více ve hře o záchranu. FC Turín byl neporažen už osm utkání, z toho ale pět zápasů skončilo remízou.

Turínský celek nečekalo na stadionu Sant' Elia nic lehkého, o tom se hostující hráči mohli přesvědčit už ve 12. minutě, když útočník celý jménem Jedaias Capucho Neves zvaný Jeda poslal míč za záda brankáře Mattea Sereniho. Cagliari vedlo 1:0 a i nadále pokračovalo v aktivitě. Turinští mohli vyrovnat, když si sudí všiml nedovolenému přestupku na Nikolu Lazetiče, ovšem David Di Michele nařízený pokutový kop zazdil.

O chvíli později sudí nařídil druhý velice kontroverzní pokutový kop. Ten s přehledem proměnilRobert Acquafresca a bylo to 2:0 pro Cagliari. Pro Turín to byl velice špatný úvod zápasu a během prvního poločasu se mu už nepodařilo vážněji ohrozit branku Marca Storariho. Domácí tak mohli jít do šaten za dvoubrankového náskoku.

Do druhé půle šli Turínští s odhodláním zápas přinejmenším zdramatizovat. Jenže bohužel pro hostující fanoušky přidal třetí zásah Robert Acquafresca a výsledek v tuto chvíli vypadal z pohledu hostí hrůzostrašně. Z této rány už se Turín nevzpamatoval. Branku nepřidali ani domácí a Cagliari si tak připsalo velice důležité tři body v boji o záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím FC Torino. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, FC Torino mě hluboce zklamalo !!! Tento výsledek neodpovídá jejím schopnostem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele