4. kolo
23.09.2007 15:00 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

AS Řím remizovalo s Juventusem

Římské AS nepotvrdilo roli favorita a ve šlágru kola si doma rozdělilo body s Juventusem. Giallorossi sahali po vítězství, vedli dáky dvěma brankám kapitána Tottiho, ale tři minuty před koncem o něj přišli, o dělbě bodů rozhodl Vincenzo Iaquinta.

V úvodních minutách byla aktivita podle očekávání na domácích kopačkách, zahřmělo však na druhé straně. V 17. minutě našel Iaquinta v pokutovém území Trezegueta a ten hlavičkoval přesně - 0:1. Pro francouzského útočníka to byla jubilejní stá branka v Serii A.

Publikum pískalo a možnost zapískat si znovu dostalo minutu po inkasované brance poté, co si Mancini místo pokutového kopu vysloužil pouze žlutou kartu. Ve 28. minutě dostal vynikající příležitost Del Piero, z trestného kopu však těsně přestřelil a domácí kontrovali. Ve 30. minutě se kapitán Francesco Totti zbavil bránícího Criscita a s přehledem překonal Buffona - 1:1.

Ještě ani pořádně neutichla římská radost a AS šlo do vedení. Ve 36. minutě odcentroval Mancini, Buffon sice zneškodnil hlavičku Aquilaniho, nedočkal se však pomoci od svých obránců a dobíhající Totti už měl snadnou pozici - 2:1.

Ve 38. minutě se zaskvěl Doni, když po akci Nedvěda s Iaquintou zneškodnil tutovku Del Piera. Tito dva si pak svůj vzájemný souboj zopakovali ve 49. minutě poté. co dvojice De Rossi, Cicinho poslala v pokutovém území na zem Nedvěda. Kapitán Juventusu ovšem tíhu okamžiku neunesl a svou střelu poslal nad Doniho bránu.

Obrovskou šanci poté zahodil rovněž Taddei, jemuž byla brána příliš malá při střele z hranice malého vápna. Domácí dostali Juventus pod tlak a vytvářeli si šance. Tottiho ránu z trestného kopu zlikvidoval Buffon a italský brankář si poté poradil také se šancí Manciniho. S blížícím se závěrem AS značně polevilo a v 88. minutě bylo krutě potrestáno. Chielliniho aut prodloužil do brány Iaquinta a zákrok Juana už přišel pozdě. Konečný výsledek 2:2 je rozhodně ziskem pro Juventus.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*M11

bude to tezke... ste favoriti hrajem tuzku a vy jste este nedostali gol..

Reagovat
Slejdy

jj sem zvedavej meli bysme vyhrat ale snad...kurz 2 je krasavec

Reagovat
HOST*

nechci nic řikat ale u sestavy juve máte jen 9 hráčů

Reagovat
HOST*mejla

sázím čistou 2

Reagovat
HOST*

0:1 pre Juve s pomocou rozhodcu v poslednej minute.

Reagovat
HOST*

2:1-franta,de rossi-del piero

Reagovat
HOST*

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*

nezda se vam uz Totti s tim palcem v puse trapnej..mne jo uz by toho mohl nechat a vymyslet neco jineho

Reagovat
Slejdy

mlc

Reagovat
smazaný uživatel

mas ty problemy...keby si ho aj do riti strci tak mi je to jedno....dolezite ze dava goly

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*keze

Jestli to nevíš ty tuho, tak timhle způsobem Totti slavý vod tý doby co má syna, proto si cucá palec, dává tim najevo, že miluje svojí ženu a syna!!!!!

Reagovat
Slejdy

presne tak tady neprud hoste

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele