9. kolo
28.10.2007 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Řím vyhrál v Miláně nad AC

Milán se nedokázal zvednout a ve šlágru kola, když hostil římské AS, předvedl mizerný výkon. Toho hosté využili a zásluhou Vučiniče, který nastoupil místo zraněného kapitána Tottiho, si odváží tři body a posun na druhé místo v tabulce.

Výhru Římanů mohl ještě podtrhnout De Rossi, ale neproměnil pokutový kop. Mizérii domácích navíc zvýraznil svým vyloučením Ambrosini. Tato prohra nejspíše vyřadila AC Milán ze hry o titul, jelikož milánští se propadli na 13. místo a na vedoucí Inter ztrácejí už 11 bodů.

Do utkání obě mužstva vstupovala s cílem vyhrát, i když trenér hostů prohlásil, že ani remíza ze San Sira by nebyla neúspěchem. Milán ale chtěl určitě vyhrát, protože se potácel až ve spodní polovině tabulky a pokud chtěl ještě pomýšlet na titul, nemohl si dovolit ztratit.

Nechybělo ale mnoho a domácí mohli brzy inkasovat. Mirko Vučinič využil Kaladzeho zaváhání, ale pozorný Dida proti němu vyběhl a šanci zlikvidoval. Chvilku poté oloupil o míč Pirla Mancini, jeho střela však mířila vedle. Za Milán zahrozil Kaká, jeho pokus však ke štěstí brankáře Doniho jen lízl tyč. Dida na druhé straně vyrazil Cicinhovu ránu a po následném rohu a nepříliš jistém prvním zákroku si pěkně poradil i s jeho volejem. Milán byl pod tlakem, při De Rossiho ráně do šibenice se musel opět vytáhnout Dida.

Řím se mohl dostat do vedení ve 27. minutě, kdy se hrnul do rychlého protiútoku. Vučiničovi, kterého pěkně našel Mancini, se ale střela příliš nevyvedla a skončila vedle. Šance ke skórování byly i na druhé straně. Clarence Seedorf promarnil dvě dobré střelecké pozice a Kaká mířil mimo. Potom se do nebezpečné akce řítil Vučinič, ale vynikajícím zákrokem ho zastavil veterán Cafú. Hra se opět rychle přesunula na druhou stranu, kde Mexes zabránil ve skórování Gilardinovi.

I po přestávce se hrál pěkný fotbal plný šancí, nebezpečnější byli v úvodu domácí. Gattuso si poradil s Juanem a pálil přímo na Doniho, ten poté dobře vystihl přihrávku Kaká na Pirla, hlavička Gilardina pak přeletěla břevno. Skóre tak v 72. minutě otevřeli hosté. Mancini vyslal do brejku Cicinha, ten našel ve vápně Vučiniče a jeho hlavička našla svůj cíl - 0:1.

Střídající Seginho potom připravil dobrou šanci pro Gilardina, který ale nabídku k vyrovnání neproměnil, Domácím stále ještě zbývalo deset minut, jejich naděje však značně snížil Ambrosini, který si nechal dát druhou žlutou kartu a musel ze hřiště. Kartu si vykoledoval za stažení De Rossiho, který se ve vápně snažil hlavičkovat. Po tomto faulu tedy pochopitelně následovala penalta, tu ale sám De Rossi neproměnil a Milán tak měl stále šanci.

Rossoneri se ale už o deseti mužích na nic nezmohli a ještě málem inkasovali poté, co Didu přakvapila střela Ludovica Giulyho. Domácí brankář ale pokus Francouze nadvakrát zlikvidoval. Řím využil prohry Juventusu a posunul se na druhé místo za Inter, AC Milán se naopak opět o něco propadl.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
HOST*lenny

doufam,ze to tak bude

Reagovat
M11

uz se na to tesim... podme AS

Reagovat
HOST*Anglan

Radej at vyhra AC Milan tam aspon nehraje takovej lulin jak je Totti !I kdyz asi hrat nebude !

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

co si ty potom kurva cipe

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

...

Reagovat
Shevchenko

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

sakra

Reagovat
HOST*vlk

grande Mirko!!! forza roma!!!

Reagovat
HOST*vlk

ja mam takovej pocit ze tyhlety stranky dela nejaky fanousek AS..Roma je tady hodne videt

Reagovat
HOST*

FORZA MILAN!!!

Reagovat
HOST*

copak "Grande" Milano ale jedno pozitivum pro AC vidim,na záchranu by to letos mohlo bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Korupčníci siano fottuti per il attimo...

Reagovat
HOST*Anglan

Kurna AC je uplne v prdeli kdyz ani neporazi doma takove srače s AS !

Reagovat
Slejdy

jestli AS sou sraci tak co si potom ty kurva uz ty ?? mam rad tyto pindy vase fakt nekdy za trest

Reagovat
HOST*

Gratuluju ke skalpu AC,hned mam lepší náladu .Ale to co tam vymyslel De Rossi u tý penalty bylo něco

Reagovat
M11

to jo teda :)

Reagovat
smazaný uživatel

jste totálně v prdeli. Neporazit doma AS, tak to jste fakt v prdeli

Reagovat
HOST*palini

rozhodci ma zloutenku asi nebo nevim .. nezvladl to a hosi z milana bohuzel taky ne !!:( verim v brzke zlepseni ale jako prohravat 1:0 a dat do hry serginha a favalliho to fakt teda ne anceloti je peknej vul... jsem zaritej fanda milana ale tohle zacina bejt jak v duchodaku ... at koukaj koupit nekoho mladyho do obrany nebo neviem :D.. UTOK + ZALOHA Paradni s patem mozna nejlepsi co znam ... DIDA tezkej prumer ale staci, sem tam ho neco trefi ale dobry... OBRANA ??? Nesta je borec a jeste nakej rok bude ok, Kaladze je peknej vidlak a radsi preferuju maldiniho ODDO + JANKUL dle me hodne dobry rajni obranci ale kdyz nehrajou tak za ne hrajou Dcka a to je potom zle ......nechapu co tam delaj fotbalisti co patrej do 3 ligy... vyskrtal bych tyto ked bycch mohl(FAVALLI,BROCHI,INZAGHI,FIORY,KALAC,BA, EMERSON)

Jinac snad se to brzy zvedne a FORZA MILAN ... MERDA INTER ciao

Reagovat
HOST*

prosimtě nej útok co znáš?to jich teda moc neznáš Inzaghi,Ronaldo,Impotent Gilardino a Pato...zkus se podívat na soupisku Barcy tak ciao a MERDA AC

Reagovat
HOST*

FORZA ROMA .........ja jsem zarytej fanda ROMA

Reagovat
HOST*WEB AS ROMA

www.as-roma.cz

Reagovat
HOST*

kdo hrál výborně, to byl Cafů,byl fakt dobrej a předved i pár technickejch kousků. Dokázal, že je to fakt borec

Reagovat
Slejdy

tak to sme se oba divali asi na jiny zapas

Reagovat
HOST*

taky myslim

Reagovat
HOST*říman

taky si myslim

Reagovat
HOST*

no tak souhlasím, že Cafů byl z těch lepších v AC. A .třeba Seedorfovi to moc nešlo

Reagovat
HOST*

jestli ty jsi nesledoval béčko Všenory

Reagovat
HOST*

to patří pod toho Slejdu nebo jak si říká

Reagovat
HOST*milan

Ak existuje na svete team na ktorý by som vsadil keby že ide o život - vyberiem si ACM. Všetci čo ich teraz odpisujú nech sa pozrú na špicu tabuľky na konci SA. ACM bude tam.

Reagovat
HOST*bary72

Potvrzuje se, že AC podceňují ligu na úkor Ligy Mistrů. Ale tahle prohra je bude mrzet hodně dlouho !!! AS Roma si výhru plně zasloužila, má větší motivaci a stabilnější formu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele