základní část, 34. kolo
01.05.2005 15:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Juventus FC - Bologna FC 2:1

Juventus to měl mít v domácím utkání s Bolognou, která je od sestupových pozic v relativně bezpečné vzdálenosti a na poháry už také zřejmě nedosáhne, mnohem snazší. Hosté přijeli především bránit, postavili jediného útočníka, čáru přes rozpočet jim ale v 18. minutě udělal Fabio Cannavaro, když ve vedoucí gól proměnil Camoranesiho milimetrový centr. Bologna ani nestačila popadnout dech a po další hlavičce prohrávala o dvě branky, opět centroval Camoranesi a do listiny střelců se zapsal Marcelo Zalayeta.

Bologna sice vzápětí snížila, když Federico Giunti parádně zahraným přímým kopem udělal z Buffona diváka, ale Juve především díky pozorné obraně stále držel zápas pevně ve svých rukách. Po přestávce mohli domácí několikrát pojistit své vedení. Nejprve Nedvěd po skvělé individuální akci přesným centrem našel Del Piera, který zázračně minul, o něco později gólmana Pagliucu otestoval Nedvěd sám dalekonosnou bombou, kterou gólman Bologni vyrazil. Pagliuca vychytal i Zalayetu a hosté mohli vyrovnat, v ojedinělé šanci ale zklamal Bellucci.

Bianconeri tak odpověděli na sobotní vítězství AC stejnou mincí a v neděli tak může přijít ten pravý vrchol sezóny. Stejný počet bodů, téměř stejné skóre, vzájemný souboj čtyři kola před koncem...

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele