25. kolo
14.03.2004 20:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*milanista

Myslím že remíza bude stačit.Bude to ale hodně těžký.Forza MILAN!!!

Reagovat
HOST*

AC MILAN FOREVER!!!

Reagovat
HOST*

Tak tu by to malo byt jasne. JUVE 0:4 ACM

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*milanista

Myslím že tenhle zápas může hodně napovědět kdo vyhraje scudetto.kdybysme vyhráli tak už nás asi nikdo nezastaví.Když prohrajem tak to bude drama do posledního kola.

Reagovat
HOST*MArtin

AC MILAN je nejlepsi tym na svete!z juve to bude tezky,ale Milan porazil venku letos AS ROMA,tak proc by nemoh vyhrat na juve!tipuju1:2!Inzaghi a Kaka!!jeste se ozvu!

Reagovat
HOST*pof

Nejlepší je BOCA JUNIORS ty tlamo milanistická

Reagovat
HOST*

Forza MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to bude velmi těžké utkání. Bude taky záležet na tom jak si AC poradí se Spartou, ale doufám, že vše pro ACM dopadne dobře.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*Inzaghi

A víte co??? Skuste hádat, .Oba s AC MILANEM prohrají! !!!!

Reagovat
HOST*

Grande Milan!!!

Reagovat
HOST*milanista

Supeeeeeeeeeeer.Vyhráli sme v Římě nad AS i nad Laziem a teď i v Juventusu.Scudetto si zasloužíme.Seedorf hrál skvěle.Jen tak dál.Forza MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvělé, škoda že jsem ten zápas neviděl, takhle nemůžu posoudit Jestli jsme tak dobří nebo Juve tak špatný, ale každopádně se tím AC přiblížil k titulu.

Bůh žehnej Sigmě a Milánu, Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*milanista

Za celou loňskou sezonu sme získali 61 bodů a skončili sme 3. teď jich máme 9kol před koncem už 64 to je paráda.Juventusu stačilo loni k titulu 72 bodů a to vyhrálo ještě o 7 bodů.....

Reagovat
HOST*Sheva

Výbornej zápas s výborným koncem.Škoda že musel odstoupit Nesta.Doufám že to nebude vážný.Do konce ligy máme už lehčí soupeře akorát 3kola před koncem hrajem doma s ASR.Byla by hloupost ztratit titul.Forza MILAN!!!GRANDE SHEVA!!!

Reagovat
HOST*KOny

Myslím,že Juventusu velmi výrazně chybí E.Davids.Díky jeho rychlím přesunům do útoku byl JUVE daleko nebezpečnější.A Ještě jedno jméno:Giuanluca Zambrotta.Hráč se stálou a vždy výbornou formou,je jednou z perel Juve a jeho hra je velmi jistá a vždy dobře odvedená.Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se krásně vybarvuje síla milána. Myslím že pokud rossoneri neudělají chybu mají titul velice blízko. Teď je čeká parma a myslím že o všem se bude rozhodovat předpredposlední zápas a AS. MILAN FOREVER

Reagovat
HOST*Martin

Zapas jsem videl,AC hralo skvele!Milansky hraci myslim ze maji na vitestvi v Serii A i v lize mistru!Parma nebude tezky souper AC vyhraje bez problemu!Forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

Rád slyším, že AC hrál Skvěle, ale dočetl jsem se, že chyběl Del Piero, Trezzegeut a Zambrota. To jsou klíčový hráči Juve a kdyby hráli nevím jestli by to Ac tak bravurně zvládl.

Bůh žehnej Sigmě a Milánu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele