19. kolo
14.03.2015 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud chce Lokomotiv znepříjemnit Petrohradu cestu za titilem tak musí za 1.V této sezomě Lokomotiv doma vyhrál pokud byl vypsaný favorit,vyhrál taky jako outsider.Ted již jenom chybí prohrát jako favorit.Pozn, to se nestalo za celou lonskou sezonu.Jednou to přijít musí .Ted prosím ještě ne .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Ty vado, takhle zakřiknout klopýtnutí Lokomotivu, to se jen tak nikomu nepodaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem ted prosím ještě ne,takže ta předpověd nějak nesedla Ale v tomto ročníku min. jednou prohrají doma,když budou vypsání jako favorité.Jen to trefit.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopýtnutí jsem napsal taky u Legie Varšava,ita 2.část -jsem přesvědčen ,že vyjde.Ataky u Carpi v 2 .italské lize ,tuším, že 2 krát po sobě i na Latině .Chce to mít vyhranou vatu a sázelo by se jinak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele