základní část, 22. kolo
28.08.2011 14:45 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - FK Krasnodar 5:0

Skoro jako v Sarajevu si museli připadat fotbalisté Krasnodaru, akorát místo sedmi kulí dostali pět branek. Třemi góly se na tom podílel Alexandr Keržakov.

Začátek utkání byl překvapivě příznivější pro hosty, zejména Samosonov zlobil obranu Zenitu, ale po úvodním náporu se hra zklidnila a přišly chvíle mistra gólu, Alexandra Keržakova. První čárku si udělal v 24. minutě. Aktivní Samsonov se na půlce pokoušel o kličku, ale jeden z hráčů domácích jeho pokus vystihl a vyslal Fajzulina vstříc vápnu soupeře. Ten ještě poslal balon na křídlo Dannymu a ten vyslal konečný balon do vápna, kde si kulatý nesmysl našel právě Keržakova. 1:0!

O šest minut později se skóre měnilo zase a druhá čárka pro hráče s desítkou na zádech. A že to byl krásný gól. Lazovič zabojoval na vlastní půlce a balon mu do autu neutekl, poslal krásnou kolmici na Dannyho a ten přihrál jen před bránu. Prázdná brána, Keržakov u míče = 2:0.

Domácí poté nechali Krasnodar snít o bodech a do poločasu už neudeřili.

Druhá půle byla o něco méně akční, než ta první, ale přeci jen se diváci gólů dočkali. Konkrétně v 79. minutě Keržakov završil hattrick. Stalo se tak po faulu Joazinha, který po postrčení protihráče dostal žlutou kartu a kopala se penalta. Keržakov pálil doprostřed, Gorodov skákal doleva. 3:0.

Čtyři minuty na to se skóre opět měnilo. Děnisov za vápnem centroval dovnitř a Širokov se nezdržoval zpracováním balonu a rovnou z první trefil balon do sítě. 4:0.

Poslední gól si Spalettiho svěřenci nechali na poslední minutu nastavení. Po přihrávce jednoho z hráčů Zenitu se Danny řítil sám na Gorodova a dloubáčkem ho překonal. 5:0 a konec.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele