základní část, 24. kolo
18.09.2011 17:30 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Těrek Groznyj - Lokomotiv Moskva 0:4

Lokomotiv si i díky těžkopádnosti obránců Těreku v pohodě zajistil 3 body. Hrdinou utkání byl záložník Glušakov, který proměnil obě penalty.

Nebezpečnější na začátku byli překvapivě Čečenci. V 12. minutě zahrával přímý kop Gvazava a Asildarov jen těsně minul míč, který by jinak pravděpodobně směřoval do brány. O minutu později pálil Mauricio po zemi k tyči, ale Guilherme byl na místě. Poté se probrali i hosté a rovnou dali gól. Caicedo si dělal z obrany Těreku dobrý den, čemuž zamezil Omeljančuk, když ho sundal k zemi. Penalta. Tu kopal Glušakov a kopl jí v pohodě doprostřed. Džanajev naneštěstí pro něj skákal doprava.



A další penalta se kopala těsně před poločasem. Tentokrát byl stažen Maicon. Opět jí kopal Glušakov a opět se nemýlil. Tentokrát Džanajev směr uhádl, ale Glušakov měl i trochu štěstí. 0:2 a konec poločasu.

Začátek druhé půle byl v režii Caiceda. Ten v 47. minutě vystihl malou domů Ležara a s brankářem domácích si už poradil. Střílel do prázdné brány. 0:3 a Těrek byl na ručník.

Domácí se poté snažili s výsledkem něco udělat, ale málo platné, nic se nedařilo. Naopak Lokomotiv zkušeně kontroloval výsledek a na konci utkání se Moskvané ještě jednou radovali. Maicon dorazil Syčovovou střelu. Ze tří metrů to opravdu nebyl problém.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele